A kincstárban éhen halt a templom egere… Orbán lejtmenetbe tette az országot?

Ha ennek csak a fele, negyede igaz (márpedig minden jel ere utal) akkor Orbán Viktor nem biztos, hogy ki fogja tölteni a 4 évét.

Olyan rémálom van megvalósulóban, amivel szemben egyszerűen nem győzhet, és ezt már ő is látja.

Jól érzékelhető, hogy a forint féktelen zuhanás nem most kezdődött, az infláció és a gazdasági recesszió már november óta tart, akkor még háború sem volt, hiába próbálja most a “gépezet” háborús inflációként eladni ezt az egészet.

Tény, hogy a VILÁG van recesszióban, és nagyon csúnya vége lesz, jön a hét év szűk esztendő, és most, hogy ezt Orbán Viktor a saját szájával is nyíltan kimondta, jól mutatja a helyzet súlyosságát.

Egy olyan ellenségképpel néz most szembe, ami nemcsak hogy visszaüt, de maga alá is gyűrheti.

Ez nem Soros, nem a migráncsok, van nyugati háttérhatalmak, ami ellen mindig szabadságharcot vívott a Putyin szoknyája tövében béke galambot játszó Orbán.

Ez az ellenség ősellenség, ő temette maga alá Gyurcsányt is, és ha a magyar miniszterelnöknek nem futja többre a tarsolyából, akkor ő lesz a következő “politikai hulla”, akit “kicsinál” a válság.

A történelemből megtanultuk:

A nagy válságok mindig kormányokat söpörnek el, rezsimeket döntenek meg.

Tán ez a sors vár most a parlamentben ücsörgő, saját fizetésüket a válság közepette is megemelő bárókra is…

Sokak szerint már most annyira súlyos a helyzet, hogy a kincstárban éhen halt a templom egere.

A katásokat érintő törvénnyel több százezer kisvállalkozó alól húzták ki a talajt, csak hogy hirtelen bevételhez jussanak, mert normális, civilizált ország történelmében példátlan rövid időt hagytak az átállásra, már szeptembertől sarcolnák őket.

Ez és ehhez hasonló igencsak kapkodó döntésekből látszik jól, hogy hihetetlenül nagy a baj.

A kassza kulcs nagyon remeg a kézben, méghozzá azért, mert az “őrei” be vannak sz-rva attól, hogy az emberek, a nép rájön, hogy a kassza ÜRES.

Így pedig előbb vagy utóbb, de kinéz egy államcsőd, a zuhanó forint 450-ig is le fog menni, és a baloldal után elmondhatjuk, hogy már jobbról is tönkreverték a teljes országot.

http://kimondottigazsagok.com/a-kincstarban-ehen-halt-a-templom-egere-orban-lejtmenetbe-tette-az-orszagot-5-ala-zuhanhat-a-fidesz/?fbclid=IwAR0yZCTR-uEESx1DkZZQxGuCrpsEd-bof8887XioHmPSrjmcBWVUkZxHhmk