A koronavírusra való tekintettel a templomok tartsanak több misét.

0

“Több időm marad így az imádkozásra” – villáminterjú Semjén Zsolttal

Kapott hideget-meleget az interneten Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese azután, hogy azt mondta: A koronavírusra való tekintettel a templomok tartsanak több misét.

Portálunknak sikerült leszervezni vele egy villáminterjút.

-Hogy kommentálja a kijelentése után érkező reakciókat?

  • Nézze, Isten előtt egyenlőek vagyunk, tetteinkkel csak az ő boldogságát szolgáljuk, az ő gyönyörűségére lettünk e földre teremtve. Ő maga az Élet.

-Tehát továbbra is kitart amellett, hogy koronavírus miatt meghirdetett járványügyi vészhelyzet alatt is jó ötlet közös imára hívni az embereket?

-Urunk óvó ernyője alatt mindenki elfér, és ott az ő házában az Élet az úr. Imádságunk, panaszaink így jutnak el leghamarabb őhozzá és találnak enyhítő válaszra. Ezért ha minél többen vagyunk, jajkiáltásunk annál erősebb.

Ön hogy védekezik a koronavírus ellen?
Én kifejezetten örülök, hogy most 20 másodpercig kell kezet mosni, mert én amúgy 20 percig szoktam. Sokkal több időm marad így az imádkozásra.

Forrás: (az a baj, hogy ez a hír nem szatíra és nem ikonira. Hanem tényleg igaz. Még ha a Hircsárda oldalán is jelent meg ami közismerten szatirikus oldal.) Meg sem kell erőltetni magát a humorban gazdag portálnak, csupán elég ha leírja a szimpla valóságot, ami persze hülyeség.

Forrás Hircsárda