A lángossütéshez ezután végzettség szükséges. Helyettes államtitkár viszont bárkiből lehet…*

(*Csak emlékeztetőül: Rácz Zsófia szerint “nem kell olyan munkákat végeznem, amihez komoly szakmai végzettség kell. A diplomám hiánya nem hátráltat…”)

Komolyan mondom, még egy ilyen ország legföljebb a harmadik világban** van….

/**Harmadik világ: a világnak az a része, amely sem a nyugati, sem a keleti tömbhöz nem tartozott a hidegháború időszakában./

Irina Szita

2021. 10. 12. Ez, így igaz, DE: ettől függetlenül, igen is legyen ennek megfelelő képesítése, annak a sütögetőnek/eladónak, mert, csak így vonható felelősségre! Mindenféle odaszalasztott, ne piszkáljon senki étkébe, italába. És, van ugyebár, a kötelező eldobható kesztyű használata!!, ami nem azt jelenti, h belenyúlok a kesztyűs kezemmel pl. savanyúságba, és azon lendülettel, veszem el a pénz, mert, akkor, adtam a szarnak, 1helyre pofont, vagy ne adj Isten, csupasz kézzel, ami ki tudja hol járt előtte, matatok, a megmoshatatlan kajában. Vagy: az a kesztyű min. 3 hetes viselős! Ugyan ez vonatkozik a kassza kezelésére: aki nem vizsgázott az MNB-nél, ne matasson benne. És, ami ezt a sok elmeborult politikus félét illeti: ki/kik tették oda! Kik támogatják, sikálják minden szarát, pl. vastag off shore pénzek reményében!! Az EU-ban is volt részeg, 7 általánost sem végzett kedves elvtárs féle támogatott. (az egész világ politika 1 bűzös kaka. Csak, vannak akik ebben/ebből a szarban/szarból királyan élnek. Na! ez a nem mindegy.

Dezső Pandula