A legdrágábban fürkészek által vásárolt kínai vakcina visszautasított több Fidelitasost

Miközben sokan orrba-szájba szidják a keleti vakcinákat, a másik félnek nem, vagy alig van lehetősége kifejteni a véleményét. Felkerestünk hát néhány oltópontot, hogy megkérdezzük a kínai oltóanyagokat, hogy érzik magukat nálunk, mik a tapasztalataik. Nem olyan válaszokat kaptunk, mint amire számítottunk…

Riport.

Az első állomásunk a jövőbeni Fudan Egyetem helyére vontatott oltóbusz volt. Bent látszólag nagy volt a sürgés-forgás, nagy meglepetésünkre viszont a kínai vakcinák többsége kint didergett az áprilisi hidegben. Megpróbáltuk megtudni tőlük, miért nem a buszban várakoznak.

“Most érkezett egy Fidelitasos… Én be nem adatom magam ennek. Ha szopni akarok, varázsdohányba fekszem a Blahán, ne de ezek? Mik ezek? Tőlünk mindig kérik a teljes dokumentációt, de én még nem láttam egy Fidelitasos papírjait sem, nem tudom, honnan jöttek, mennyire hatékonyak és hogy egyáltalán mire képesek még azon túl, hogy lóbálják itt a karjukat. Nem meglepő, hogy mindannyian visszautasítottuk a Fidelitasos csávót”

– mondta bosszúsan egy láthatóan indiszponált Sinopharm.

Szomorúan, de rengeteg értékes tapasztalattal felvértezve haladtunk tovább a Kőbányai selyemútra, ahol már egy jócskán felpaprikázott tömeg fogadott minket, ők szintén nem voltak hajlandóak beadatni magukat. A háziorvosok budapesti ingatlanokkal próbálták az oltóbuszba csábítani őket, sikertelenül.

Több vakcina visszautasította az interjút, mondván, csak a közmédiának beszélnek a Fidelitasról, de egy közeli sintértelepen ismét sikerült találnunk valakit, aki nem kötött csomót a nyelvére.

“Ide is jött pár fideszes ifjú, és többen rosszul lettek tőlük. Én ezt nem vállalom be… Azt is hallottam, hogy úgy általában a magyarok nem biztonságosak… Az egyik háziorvos azt mondta, hogy agyérgörcsöt kapott, amikor az egyik rákezdett a hülyeségeire. Na hát az kell még nekem, egy agyérgyörcs…Reggeli géppel húzok vissza Vuhanba, nem hiányzik, hogy elkapjak ezektől valami extasys fertőzést”

– közölte szerényen.

Egy közeli csatornánál viszont megtaláltuk a Sinopharmok királyát, aki épp akkor rendezte le puszta kézzel a nézeteltéréseit egy szennyvízben lófráló koronavírus mintával. Nem véletlen a tisztelet: ő volt az, akit beadtak Orbán Viktornak.

Azt gondoltuk, hogy az oltóanyag majd visszaadja a hitünket, de még keserűbbek lettünk, miután képtelen volt értelmesen kifejezni magát a poszttraumás stressz miatt.

“Biztos ujgurok varrták azt a buggyos öltönyét… Kontár munka, kontár munka!!!”

– motyogott zavartan maga elé a kínai oltóanyag, mi pedig csak számoltuk a másodperceket, hogy végre leléphessünk a Szputnyikokhoz.

 

Forrás és hasonlóan ironikus írások itt: (hircsarda.hu)