A lopott közvagyonból villogsz?

A képen Borkai Zsolt fia villog egy Audiban. Ez nagyon szorosan összefügg a mai gyalázatos hírrel, miszerint vádemelés nélkül zárták le a Borkai ügyben indított nyomozást.
Röviden a megjegyzésem: számítottam rá, hogy a többi feljelentést elkaszálják rövid úton, de nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mit kezdenek az én feljelentésemmel. Nos, a határozatból ez – a Borkai fiát érintő – rész a legfelháborítóbb. Jegyezzük meg a határozatot aláíró Kiss István Zoltán rendőr alezredes nevét, aki egy rendszerváltás esetén csak akkor úszhatja meg ezért a jogi felelősségrevonást, ha papírt hoz arról, hogy az aláíráskor beszámíthatatlan volt, vagy pedig nyilatkozik arról, hogy ki utasította a nyomozás lezárására.
Bővebben: a többi feljelentés arra az információra alapozott, hogy az új AUDI gyár helyét már azelőtt tudhatta a jachton coitust élvező polgármester és a fellációt élvező ügyvéd, hogy utóbbi megvette volna az érintett földeket, utóbbi pedig segíthetett átminősíteni a területet. Több információ szerint hivatalos tárgyalás is folyt a jachtozó urak és az AUDI között és erről feljegyzés is készülhetett. Biztos voltam viszont abban, hogy ezt nem fogja megtalálni a rendőrség, illetve nem nagyon fogja keresni. A nyomozás lezárása csak a döntési időpontokat forszírozza, egy szót sem szól arról, hogy megkérdezték-e az Audit, hogy mikor kezdtek területet keresni!
Ami viszont TELJESEN EGYÉRTELMŰEN BŰNCSELEKMÉNY, az Borkai Ádám cégvezetői karrierje és a vele járó havi egymilliós fizetés. Borkai ugyanis egy olyan cégnél lett ügyvezető, amely luxemburgi tulajdonban volt, de a magyarországi képviselője a fellációt élvező ügyvéd, a cég székhelye pedig ugyanennek az úrnak az ügyvédi irodája. A NYOMOZÁS IS MEGÁLLAPÍTOTTA, hogy a cég SEMMILYEN GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGET NEM VÉGZETT, BORKAI VISZONT ÉVEKEN KERESZTÜL KIUTALT MAGÁNAK 1 MILLIÓT A CÉGVEZETÉSÉRT, aminek fedezete a luxemburgi cégen keresztül utaztatott pénz, tőke, amit ezzel a cég fel is élt. A rendőrség szerint semmi nem utal arra, hogy itt Borkai Ádám apjának hivatali visszaélését fizette volna meg Rókusfalvi ügyvéd. Ez lehet, de ebben az esetben viszont sikkasztás miatt kellett volna elővenni a fiút, hiszen a cég pénzét egyszerűen kiutalta magának havi milliós részletekben MINDEN NEMŰ MUNKAVÉGZÉS NÉLKÜL.
Hát ezért ismétlem mégegyszer: Jegyezzük meg a határozatot aláíró Kiss István Zoltán rendőr alezredes nevét, aki egy rendszerváltás esetén csak akkor úszhatja meg ezért a jogi felelősségrevonást, ha papírt hoz arról, hogy az aláíráskor beszámíthatatlan volt, vagy pedig nyilatkozik arról, hogy ki utasította a nyomozás lezárására.
A gyalázatos határozat itt olvasható: https://4cdn.hu/kraken/raw/upload/7hGyS0xwcPbF.pdf
A Borkai Ádámot érintő cégről pedig itt: https://www.valaszonline.hu/2019/10/08/rakosfalvy-zoltan-borkai-zsolt-akonia/