A maffia-politizálás magyar atyja – bemutatjuk Simicska Lajost!

0

Simicska Lajos. 30 éve fogalom a magyar politikában – és koronként változó megítéléssel. Volt a politikai jobboldal megmentője és védőszentje, amikor még a Fidesz gazdasági stabilitásáért dolgozott; volt királycsináló; majd a híres ‘G-Nap’-ot követően megvetett és gyűlölt ellensége a Fidesznek. Vagy nem?

Simicska még bukásával is csak építette a fideszes politikai tábort, és ez talán magyarázza is, hogy miért vonulhatott le csendben, megtartva vagyona jelentős részét. Az ismeretlen Simicska – most megismerhetővé válik.

A maffia-politizálás magyar atyja – bemutatjuk Simicska Lajost! | első rész | PartizánINFO

Simicska Lajos. 30 éve fogalom a magyar politikában – és koronként változó megítéléssel. Volt a politikai jobboldal megmentője és védőszentje, amikor még a Fidesz gazdasági stabilitásáért dolgozott; volt királycsináló; majd a híres 'G-Nap'-ot követően megvetett és gyűlölt ellensége a Fidesznek. Vagy nem?Simicska még bukásával is csak építette a fideszes politikai tábort, és ez talán magyarázza is, hogy miért vonulhatott le csendben, megtartva vagyona jelentős részét. Az ismeretlen Simicska – most megismerhetővé válik.A második rész péntek reggel 7-től a Youtube-csatornánkon!🛎 Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra: https://bit.ly/35qa5gT🤝 Ha tetszik, amit csinálunk, akkor szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár száz forinttal!https://bit.ly/2UmOlPf

Posted by Partizán on Monday, July 27, 2020