A MAGYAR ÉRTELMISÉG GYÁVASÁGA MEGBOCSÁTHATATLAN..!

0

Véleményem szerint “a mai magyar közéletből „el szállt a vér”. Tétlenül nézi az értelmiség, ahogy szétrohad alattunk a haza, ahogy szétverik a jövőnket.

Az EU-s pénzeket azért kaptuk, hogy felzárkózzunk a Nyugathoz, ám a hatalom és a haverjai ellopták a nagyját. Én ezért hagytam el őket és emelem fel nap, mint nap írásaimban a hangomat, mert ebből elég! …és mindezt a kereszténységre hivatkozva…undorító!!

Több ismerősöm is hatalmas nyelvcsapásokkal kopogtatnak, és várják, hogy kistafírozzák őket hatalmas állami és uniós pénzekkel. Az értelmiség gyávasága megbocsáthatatlan. A felemelt szavam a szilárd hitem és igazság érzetem következménye.

Legmélyebb meggyőződésem, hogy egyetlen dolog miatt vagyunk a Földön, ez pedig a szeretet. A szeretet a működtetője, értelme és célja a földi létezésnek. Talán onnan, hogy segítek, segítünk megtalálni. Néha arra gondolok, hogy ha valahogy kiderülne, hogy a magyar társadalom több mint fele nem óhajt szabad és boldog lenni, nem óhajt felelősséget vállalni a tetteiért, nem óhajt gondolkodni és egyáltalán cselekedni, tehát tenni is önmagáért, akkor hagynám a fenébe.

Ha úgy érzem, a többség valóban elhiszi, hogy minden rendben, akkor soha többet egy sort sem írok. De valamiért azt gondolom, hogy igenis van ennek értelme, küzdeni. Ösztönös vagyok, mindig is az voltam, ebben is az ösztöneim irányítanak. Olyan erős lett a hitem, hogy akár az éle¬tem árán is kiállok az igazságért.

Felelősséggel tartozunk a hazánkért. Ha a politikusok nem azon dolgoznak, hogy tisztességesen igazgassák a sorsunkat, ha a politikus egy aljas, és lop, hazudik, akkor valakinek kézbe kell vennie a dolgokat. Én is sokáig vártam, hogy jöjjön már valaki, aki reményt ad. Lehet, hogy te vagy az, csak nem mersz megszólalni, mert félsz?? Legalább a civileknek elkellene kezdeni. Nagy erők vannak ebben az országban. Ha a napi üzeneteimet át tudom adni pár embernek, akkor lehet itt egy élhető ország. Lopsz? Hazudsz? Börtönben a helyed… ilyen egyszerű lenne, de nem így működik, mert kettős mérce van! Hiszem, hogy a mostani szörnyű állapotokért az elmúlt harminc év politikusai mind felelősek.

Menjenek mind a francba, és adják át a helyüket a szakembereknek! Olyanoknak, akik tehetségesek, becsületesek és az egyéni érdek helyett a nemzet érdekét tekintik prioritásnak, valamint szeretetet és nem gyűlöletet szítanak nap, mint nap! Civil összefogással csodát lehetne itt csinálni, ez az ország mindenre képes, még tele vagyunk zsenikkel, okos, szorgalmas szakemberekkel. Még nem ment el mindenki… Sajnos még a többség hallgat…. de 30 éve tartó átverés után már nincs idő…!!!.

Forrás: Kovács Tamás vívó olimpikonunk