A magyar hallgat, lapul és tűr!

Megjött az gázszámla! 72000ft 93 köbméterért! A múlt hónapban 12000ft volt ugyanennyi. Most 12000ft a gáz és 60000ft a rendszerhasználati díj!

😡😡😡😡😡 Itt az ideje kimenni az utcára…

Már régen utcán kéne lenni!!!! De a magyar hallgat, lapul és tűr! Bízik abban, hogy nem lesz semmi baj! De téved mindenki, aki azt elhiszi, hogy van még vissza út a régi életünkhöz!

Tervük: 2030ra nem lesz semmid és boldog leszel!

Elkezdték!!! És ez még csak a kezdet!!! Aki nincs képben az elmúlt 2 év (vagy inkább 100 év csak most felgyorsítottak, mert sokan ébredeznek) történéseinek összefüggéseivel ők nagyon gyorsan kezdjenek el informálódni(világ szinten! Mert ez globális terv és probléma) mert lesz még itt meglepetés és olyan intézkedések, amire álmában sem gondolna, aki csak a tv-ből informálódik!

Talpra magyar! Gyáva népnek nincs hazája! Most megmérettetik a magyar nemzet, hogy mikor képes kiállni ÖNMAGÁÉRT ÉS CSALÁDJÁÉRT, A JÖVŐ NEMZEDÉKÉÉRT!

Aki nem tudja hol kezdje az infokeresést, javaslom a cabal bukása dokumentumfilmet! Aztán csak meg kell nézni, hogy hogy áll össze az a bizonyos puzzle, ki kivel van, mit akarnak az emberekkel!

Jó egészséget és kitartást Mindenkinek! Szükség lesz rá!