A magyarok 72%-a elutasítana egy meleg miniszterenököt.

Kép: Írország miniszterelnöke

Ez annyit tesz, hogy a magyarok háromnegyedének, nem az a fontos, hogy a miniszterelnök legyen profi, szakmailag jó, hanem az, hogy milyen a szexuális orientációja.
Sokan persze hisztiznek, ha a munkahelyen rászólnak, hogy rossz a frizurájuk, vegyenek fel egyenruhát, illeszkedjenek be a cég arculatába, képezzék magukat, mert úgy érzik a jogaik el vannak tiporva…
Ha van 72%-aki ilyen maradi barom, akkor miként akarjuk egyenjogúsítani a nőket, megvédeni a kisebbségeket, kiállni a gyengékért, elesettekért? Miként akarunk változást, ha az egyén szabadságjogát korlátozzuk és azt mondjuk: – Nem vagy alkalmas vezetőnek ha meleg vagy.
Mégis mi ennek az üzenete?
Ha valaki elüt, ha más, mint az átlag, akkor nincsenek lehetőségei? Ha valaki MÁS, akkor már bélyeg kel rá tenni és azt mondjuk neki, hogy: NINCS RÁD SZÜKSÉG?
Ez a beteg gondolkodás felemésztheti a nőket épp úgy, mint a siketeket, vagy a mozgásukban korlátozottakat, vagy a cigányokat. Ezzel a mentalitással azt mondjuk, hogy aki kilóg az átlagból, az nem is kell????
Mondjuk ismerős ez a hozzáállás! Ez űzte el hazánkból azokat a NOBEL díjasokat, akik beleuntak ennek a nemzetnek a kirekesztő életvitelébe. Ez a primitív hozzáállás ölte meg Radnótit, verte halálra Rejtő Jenőt, ütütte ki Fekete István szemét, engedte ide a nácikat, emelte égbe Szálasit, tette Istenné Rákosit és tartja meg hatalmában Orbánt.
Beteg ez a nemzet!
Szégyellem magam a 72% helyett is.
Juhász Zoli
Ui: Ha egy ember képes ebben az országban értékes dolgokat létrehozni, tőlem hordhat tollboát, indián fejdiszt, lehet nő, tolószékes, meleg, cigány, vak, vagy éppen színesbőrü… Leszarom. Két dolgot becsülök: Tudás, szorgalom!
Nem számítok sok megosztásra! (be is jött!)
Ha nem tudod ki vagyok: www.juhaszzoli.hu