A nagy komcsi és a kis komcsi!

“Orbán Győző 1976-tól a Dolomit Kőbányászati Vállalat igazgatója lett, amikor jött a gengszterváltozás, és mint a régi, kommunista rendszer nomenklatúrájának tagja, vesztesként került ki az ideológiai csatából, de minden megmaradt erejét és befolyását arra használta fel, hogy legalább a gyakorlati utóvédharc győztese legyen. Így aztán legyőzte a káros ideológiai harcot folytató agitációs és propaganda titkárt, és immár igen sikeresen zsákmányolta ki a Dolomit Kft.-ben az elárvult és elárult munkásosztályt…”
2010 óta minden felelősség a tietek, senki másé!…Orbán papa vénségére sem nyugodott le, még mindig erős embernek képzeli magát. Főleg ha a meggazdagodását firtatja egy újságíró. Még jó, hogy nem pofozta fel az újságíró hölgyet, mert meg merte kérdezni, mi a szarért lopja a közöst.

 

A NER Rambója, az egyisten faterja majd kioszt itt még egy-két sallert annak, aki sokat kérdezősködik. Hát húzzon már mindenki az anyjába, aki nem érti meg, hogy Győző bácsinak 80 évesen semmi nem elég. Ahogy a nóta is mondja: még, még, még, ennyi nem elég! Tömjük ki még jobban az Orbán klánt! Megérdemlik, de tényleg, főleg a fő-fő párttag. Valamiből majd örökséget is kell adni szegény Viktor fiúnak. Az öreg biztos birkózó szőnyegen alszik, azért ennyire kemény.

 

Vagy sok csípős paprikát evett, azért ilyen erős a dumája. Én összeszartam tőle magam, bevallom férfiasan.Nem csodálom, hogy Viktorkának bizonyítási kényszere van, most már értem, mi motiválja, hogy négyévente nyerjen. Ha elveszíti a választást, az apja szíjat hasít a hátából. Szerintem jobban fél tőle, mint a teljes ellenzéktől. Megfejtettem a titkot: ez az ember még mindig terrorizálja a fiát, az tuti. Bár az is lehet, hogy az egész Fideszt ő terrorizálja.
Valahogy így lehetnek vele a fiúk:
Gyerekek, ha nem húzzuk be 2022-öt, akkor Győző bácsi lerendez mindenkit! Úgyhogy kapjuk össze magunkat!..