A nap gyökere Hont András – Nyugatifény

0

Tapsoljuk meg a HVG agresszív kismalacát, aki szerint hiába vagy képzett és alkalmas egy pozícióra; ha Gyurcsány felesége vagy, takarodj vissza a konyhába!

A nap politikai híre, hogy a két diplomával és négy felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező Dobrev Klára lesz a Demokratikus Koalíció listavezetője az európai parlamenti választásokon.

Dobrev Klára jogász, közgazdász, uniós fejlesztéspolitikai szakember, emellett egy okos és sikeres üzletasszony, aki kiemelkedő népszerűségnek örvend az ellenzéki oldalon – minden szakmai és emberi kompetenciája adott tehát ahhoz, hogy méltó módon képviselje a magyar választókat az Európai Unióban.

Nem így gondolta ezt a Fidesz korábbi politikusa, Hont András, aki a 90-es években Deutsch Tamás táskahordozója volt, manapság pedig a sors bizarr tréfájaként független politikamagyarázóként haknizza körbe az ellenzéki médiát.

A wannabe megmondóember az alábbi, “vicces” képpel reagált a hírre a fizetett hirdetésként is futtatott közszereplői Facebook-oldalán:

(felirat:

Dobrev Klára: “Te beköltözöl a villába, én átveszem az Altust. Te vezeted az országgyűlési listát, én az európai parlamentit.”

Gyurcsány Ferenc: “Jó, és ki csinál vacsorát?”)

Az ízléstelen “tréfálkozás” nem nyerte el Hont András követőinek tetszését sem.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/02/22/a-nap-gyokere-hont-andras-aki-a-legfideszesebb-tempoban-rontott-neki-dobrev-klaranak