A nárcisztikus szembesítése önmagával

Ez az az állapot, amikor a nárcisztikust konfrontálják a valósággal. A valósággal vele kapcsolatosan. Amikor a nárcisztikust azzal szembesítik, hogy ki is ő valójában. Amikor a nárcisztikus szembetalálja magát a nárcizmussal, végre meglátja magát a tükörben, amikor szembesül a hiányosságaival, korlátaival, defektusaival, deformitásaival, elégtelenségével, tökéletlenségével, de akkor nem tud MEGKÜZDENI ezzel a helyzettel.
Jelentkezés coachingra: a [email protected] és az [email protected] lehetséges, szexuális témával kapcsolatos coachingra vagy BDSM coachingra az [email protected] tudtok időpontot kérni!

Facebook csoportom: Tükröm Légy! Nárcisztikusok és áldozataik zárt csoport.
Facebook oldalaim: Nárciszcoach, Lifechanger
Képzéseim folyamatosan: TKAK (Törj Ki A Kodependenciából), Könyvíró (Benned is van egy sztori), Cold Terápia elméleti képzés, NBTOP (Nárcisztikus Bántalmazást Túlélők Online Programja), GEP (Gondolkodj Eredményesen sikercoaching program)
A nárcisztikusok számára vagy a nárcisztikussal a kapcsolatuk megmentéséért dolgozók számára a Cold Terápia elméleti képzést ajánlom, ahol mélyebb, pszichológiai betekintést nyerhetsz a személyiségzavar hátteréről vagy a közös, személyre szabott konzultációt. (skype)
Munkám során arra specializálódtam, hogy segítsek az embereknek megváltoztatni rossz gyermekkori programozásukat. Kifejezetten olyan személyekre koncentrálok, akik zaklató, abúzáló otthoni környezetből jönnek. Az pedig, hogy ez az abúzus nyílt, vagy rejtett módon történt, nem is igazán számít, hiszen mindannyiunkban ugyanolyan lelki sebeket eredményezett. Közös bennünk az is, hogy valamilyen módon mindannyiunknak a tudatára adták, hogy az érzéseink igazából nem számítanak. Gyermekként a tudatalattinkat egy kerthez tudnám hasonlítani. A termőtalajba, amelyet szintén tudatalattink jelképez, pedig gyökeret eresztenek azok a hatások, gondolatok, melyek ilyen fiatalon érnek minket. Amit viszont kisgyermekként képtelenek vagyunk megérteni, hogy ezekből a hatásokból alakul ki az a keretrendszerünk, amely aztán életünk végéig kitart mellettünk.
A TKAK – TÖRJ KI A KODEPENDENCIÁBÓL – egy 12 hetes, heti 1 órát igénybe vevő online gyógykurzus, hetente csak egy órára kéri a figyelmedet. A szorgalmas munka meghozza az eredményét, hiszen 3 hónapon át dolgozol önmagadon, hidelmeiden, félelmeiden. (a következő induló csoportról emailben érdeklődhetsz)
A 12 modul tematikája:
1. rész: – Bevezetés a kodependenciába! – Nem te vagy a hibás!
2. rész: – Fájdalom vs öröm
3. rész: – Paradigmák a nárcisztikus kapcsolatban
4. rész: – Idővonal készítés az életutadról
5. rész: – Az önmagaddal szembeni empátiád
6. rész: – Az elszámoltathatóság, mint a fejlődés záloga
7. rész: – Önmagad hitelesítése
8. rész: – Az elengedés
9. rész: – Nézz szembe a félelmeiddel!
10. rész: -. A tudatalattid meghekkelése
11. rész: – Az egyensúly létrehozása az életedben
12. rész: – A kodependencia 10 parancsolata
Párok, házaspárok részére is ajánlott a kurzus, hiszen minden nárcisztikus személy kodependens, és mindenki, aki nárcisztikus vagy más abúzáló kapcsolatban él évekig, az egészen biztosan szintén kodependens.
Kezdj új életet, nyiss új fejezetet az életedben Barbarával, aki képzett lifecoachként és nemzetközi bestseller íróként a személyiségzavarokra specializálódva tud neked szakmai segítséget nyújtani.
Ha párként csatlakoztok, akkor Barbara ajándékaként – hiszen a fejlődés sokkal markánsabb lehet – egy befizetéssel, mindketten végig csinálhatjátok a programot, remélhetőleg a maximális fejlődést kihozva a képzésből.
A Sam Vaknin professzor által kidolgozott Cold Terápia, a nárcisztikusok kezelésére szolgál. A Cold Terápia egy teljesen új megközelítésre épül, amely trauma alapú. Elmélete szerint a nárcisztikus gyermekkorában szerzett traumák sorozataként hozza létre a hamis szelfet, amelyet azonban egy olyan ,,mentális tűzfallal” vesz körül, amibe nem lehet behatolni a hagyományos pszichoterápiás eszközökkel, sem a sématerápiával, sem a kognitív terápiákkal, sem egyéb más terápiákkal sem. Ezért nem tudnak átütő sikereket elérni a nárcisztikusok kezelésében, hanem leginkább csak viselkedésmódosítást tudnak elérni náluk a kezelés hosszú évei alatt, de az alap probléma érintetlen marad.
A Cold Terápia első, elméleti részében megtanítom, hogy miből, hány szakaszból, milyen kezelésekből áll össze a Cold Terápia, hogy kiknek és miben tud segíteni. Bemutatom a Sam Vaknin által kidolgozott diagnosztikai és kezelési módszert, és elmagyarázom azok érvényességét a nárcisztikus személyiséggel kapcsolatban. A bemutatott közel 25 eszközből jó párat a hétköznapok során is alkalmazhatunk, nem kell hozzá terapeutának lenni.