A NER városi legendája kelt életre a Pornhub-on! (Hangfelvétel)

0

Pornóoldalakon premier plánban mutogatott politikusszex: erről szól a 2019-es önkormányzati választás finise, úgyhogy erről beszélgettünk a Kibeszélő podcast legújabb adásában.

Sosem volt még ilyen választás Magyarországon, mint a mostani, amikor polgármestereket látunk fiatal nőkkel nemi aktus közben egy hajón az Adrián vagy kettecskén szexelni egy szobában. Most viszont a győri fideszes és a budaörsi ellenzéki polgármestert is láthattuk így, ez a helyzet korábban egyáltalán nem volt szokványos a magyar politikában.

A politika rovat podcastjában Dull Szabolcs, Biró Marianna és Munk Veronika indexes újságírókkal ezeket a kérdéseket vettük sorra:

– Mi köze ahhoz egy átlag-szavazónak, hogy a polgármestere kivel és mikor és hogy szexel?
– Borkai Zsolt győri polgármester szexhajós orgiájának vagy Wittinghof Tamás budaörsi polgármester szexvideójának mekkora és milyen hatása lehet a szavazóurnákba pottyantott ikszekre? Távol tartja vagy mozgósítja ez a szavazókat?
– Volt az a városi legenda, hogy a NER-lovagok milyen fényűző életet élnek, rengeteg pénzt költenek és illegális bulikat tolnak, kicsit olyan ez az egész, mintha megelevenedett volna egy pletykahalom?
– A nagypolitikába miként szivárognak be a szexbotrány hullámverései? Például: befolyásolhatja-e a fideszes politikus luxusútja és orgiája Karácsony Gergely és Tarlós István küzdelmét a főpolgármesteri székért?

A videó itt található.