A pécsi fideszes polgármester-jelölt, Kubatov lista alapján zaklatja a pécsi lakosokat!

0

Nem válaszolt a Szabad Pécs megkeresésére Vári Attila, a PSN Zrt. vezetője, fideszes pécsi polgármesterjelölt, hogy honnan szerezték meg azokat a telefonszámokat, amelyeket a Fidesz kampányüzenettel bombázott hétfőn. A dolog azért is érdekes, mert a telefonszámok egy része titkosított.

Több pécsi lakos is arra panaszkodott, hogy egy +21-es körzetszámú telefonszámról Vári Attila pécsi fideszes polgármesterjelölt rögzített üzenetben buzdított mindenkit arra, hogy ősszel az önkormányzati választáson rá szavazzanak. A kéretlen telefonos kampányüzenet olyanokat is megtalált, akiknek a telefonszáma titkosítva van.

Az ellenzéki szövetség közlemény adott ki az ügyben, melyben Várit budapesti telefonbetyárnak nevezték. Ezt követően a Szabad Pécs megkereste Vári Attilát a PSN-es emailcímén, hogy honnan jutottak a titkosított telefonszámokhoz, milyen adatbázist használtak, annak megszerzését pedig ki fizette és mennyibe került, de a portál – ahogy ez sejthető volt – választ nem kapott a kérdéseire.

 

olkt.hu/szabadpecs.hu