A pofátlanság csúcsa

Nézem a kormánytagok fotóit. Csupa öröm és boldogság, áradnak a jó hírek. A honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf például állami koncesszióból vesz fel egy megszorítás kellős közepén milliárdos osztalékot. Egyébként a szomszédban háború van. Orbán Viktor miniszterelnök arról folytat vitát a Facebookon, hogy hányan hallgatták “friss” és “meggyőző” példáit a Dallas című sorozatról és Chuck Norrisról Amerikában, posztolja is az extatikus republikánus nézők képeit. Az igazságügyi miniszter, Varga Judit Salzburgban küzd a „globális woke-kultúra ellen”, pompásan beállított címlapfotókon. Varga Mihály pénzügyminiszter Tiszafüreden pózol dinnyével. Az EU-pénzek visszakönyörgéséért felelős miniszter, Navracsics Tibor előbb divatos fesztiválhátizsákját mutogatja, mivel ráérős munkája mellett a 2023-ra, Veszprém és környékén tervezett Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozatot szervezi, majd hordót gurigat a polgármesterrel Kisapátiban.
Eközben a magyar polgárok nem tudnak úgy boltba menni, hogy a megszokott termékek ne legyenek drágábbak, mint az előző alkalommal. Néhány hét, pár hónap, és magyarok sokasága fog hosszan és reménytelenül ülni a sárga csekkek fölött. Ex-katás vállalkozók veszítik el sorra az ügyfeleiket, mivel utóbbiak nem tudják a megemelt adóval növelt árakat kifizetni. Nincs orvos, nincs tanár, naponta rohad le a vasút, az ország alig-alig működik.
Legalább ne dörgölnék eközben a közvélemény orra alá, hogy a NER-elit tagjai életük zenitjén ünnepelnek. Sose volt még olyan nehéz az élet az elmúlt 12 évben, mint amibe most süllyed Magyarország. Legalább a cégben hagynák a pénzt, legalább a közpénzes influenszerkedést visszafognák az emoji-cunamival együtt, legalább nem a százmilliós óra villogna a kezükön, legalább látnánk rajtuk, hogy tudják és értik: jelentős részben az ő felelősségük, hogy magyarok milliónak sorsa fordult rosszra, és szintén javarészt tőlük függ, hogy a nehéz helyzetekből ne legyen tömeges tragédia.
Egy érdekes adat: ha tavaly 135 katás vállalkozó a lehetséges plafont kihasználta, akkor lett összeadva annyi éves bevételük (és ebből a katás még adózik, költségeket fizet), mint amennyi pénz most a honvédelmi minisztert gazdagította. Megint mondom: egy állami koncesszióból, megszorítás és háború idején. Esetleg még a papírtalpú bakancsok gyártásába is beszállhatna.

Függőben lévő bejegyzések  20+

Egyszerre több bejegyzéssel kapcsolatban is intézkedhetsz.

 

n
o
t
p
r
S
o
s
e
d
5
a
1
0
t
u
g
.
t
t
1
2
3
a
c
2
l
u
0
i
1
8
t
7
5
i
5
t
a
4
0
3
9
m
f
a
1
8
m
p
4
g
i
c
1
8
t
u
2

 

n
o
t
p
r
S
o
s
e
d
5
a
0
0
t
u
g
.
t
t
1
2
3
a
c
2
l
u
0
i
1
8
t
7
5
i
5
2
a
4
0
3
9
m
f
a
1
8
m
p
4
g
i
c
1
8
t
u
2

 

Kovács Sándor fideszes képviselő (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. választókerület) a testvérével(!) tárgyal arról, hogy CSALÁDALAPÚ TÁRSADALMAT ÉPÍTENEK! A képen…

Továbbiak

 

Felcsúton akkora buli lesz, hogy már a Holdon is készülődnek…

Faluebéd, faluvacsora, habparti és tűzijáték – ez mind lesz Felcsúton és Alcsútdobozon
mfor.hu
Faluebéd, faluvacsora, habparti és tűzijáték – ez mind lesz Felcsúton és Alcsútdobozon
Vigasságokból nem lesz hiány a hónap második felében, vélhetően szponzorokat is találtak.