A Rogán család kinőtte a Pasa Parkot, beköltöztek Sarka Katáék mellé egy hatalmas házba

0

Rogán Antal legfrissebb vagyonnyilatkozatában több ingatlan is szerepel, köztük első helyen az öt éve rejtélyesen megnövő, Pasa Parkban lévő 185 négyzetméteres lakás (ami a felesége lakrészével együtt kb. 250 négyzetméteres). Eddig úgy tudtuk a miniszter és családja ebben az ingatlanban élnek.

Ez azonban mostanra megváltozott, Rogánék ugyanis már nem a Pasa Parkból, hanem a 12. kerületi Felhő utcából járnak dolgozni.

Az ingatlan nem szerepel a miniszter legutóbbi vagyonbevallásában, de az ingatlanok között elvileg nem is kellene szerepelnie, hiszen tulajdoni lap szerint nem az övé, hanem Bessenyei István vállalkozóé a ház. Bessenyei a kormányzati megbízásokkal elég jól álló Valton Security kisebbségi tulajdonosa és Sarka Kata férje, Sarka Kata pedig Rogán Cecília barátnője és üzlettársa. Bessenyei érdekeltsége egyébként például az a magánrepülőket bérbe adó cég is, ami már több fideszest is külföldre röptetett, és megjelenik a Rogán-család elhíresült helikopterútja mögött is.

Megkérdeztük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, milyen jogcímen használja Rogán Antal az ingatlant, és alig 20 perc múlva érkezett is a válasz:

„A megkeresésében szereplő ingatlant Rogán-Gaál Cecília bérli.”

Bessenyeiék és Rogánék akár együtt is elférnek a házban, az ingatlan ugyanis hatalmas.

Bővebben: 444.hu /https://444.hu/2019/09/13/a-rogan-csalad-kinotte-a-pasa-parkot-bekoltoztek-sarka-kataek-melle-egy-hatalmas-hazba