A romák ne kapjanak pénzt mert ez is a Soros terv része.

A haverom néhány sör és némi pálinka (és csókpuszi Tállai András miniszterhelyettesnek – de, nincs nekünk elég bajunk? – a kormányzati divat koronázatlan királyának, aki szerint a pálinkafőzés életmódunk része) szóval a Tállai-féle pálinka után minősíthetetlen röhögések közepette általában minden előzmény és indok nélkül szokta üvölteni: „a hülyék odaát vannak”.
Mivel a cimbi elmélyült és bensőséges viszonyt ápol úgy a sörrel, mint a pálinka bármely 50 foknál erősebb képviselőjével – amit gyűjtőnéven csak szesznek nevez. Alatta meg körömlakknak, de azt nem szívesen issza, mert szerinte az alibi. Időpocsékolás. – és gondolom Tállai művészurat most hájjal kenegetik, ezért feszt röhög, meg üvölt. De azért szeretem. Jó srác, na. Aranypofa.

Nem tudom, a hülyék hol vannak – Hazudok. Tudom, maguk is tudják. De franciás neveltetésünk tiltja, hogy nyilvánosság elé tárjuk. Mindegy. – szóval a hivatalos álláspont, hogy nem tudom. Oké?
De azt tudom, hogy az a Hír TV, ami a kedves Vezető farzsebéből kandikál ki évek óta megint, ragyogó ötlettől vezérelve, egy baromi érdekes szavazást indított el. Inkább baromi, mint érdekes.
Persze a gyöngyöspatai sztoriról lehetett szavazni. Arról, mi másról, ha ez akadt be a Kedves Vezető nyúltagyába megint.

Valakiket csak átkozni kell, ha már a migráncsokat minek, mert azok már a kutyát sem érdeklik. Meg nem is jönnek szerencsétlenek. Nem őrültek tán meg? Bárhol jobb, mint itt, a közismerten vendégszerető mordorföldön. A sarki kebabost meg mégsem lehet köpködni szakmányba. Egyrészt még visszaszól, másrészt náluk flamózik a fél narancsfrakció. A végén még kisebb adagot ad majd. Jól néznének ki.

Így maradnak kizárásos alapon a romák. Hálás a téma. A Hír Tv, meg persze az egész kormány profiljába is szépen beleillik. Szép náci hagyományokra épül.

Hosszas körmönfontsággal tették fel a kérdést, hagyjuk is, de a szavazás lényegileg két pillérre épült.
Az egyik hogy a romák az egyenlő Sorossal. A másik hogy ne kapjanak pénzt. Ez szép, nem?
Maguk szerint az eredmény? Na? NA?? A kedves szavazók elsöprő többsége egyetértett benne, hogy
A.) A romák egyenlő soros
B.) Ne kapjanak pénzt
Meglepődtek? Ezt józanul képtelenség kibírni röhögés nélkül.

Szavazzunk arról, hogy munka nélkül senki ne kapjon semmit, pénzt végképp ne.
Oké. Szavazzunk.
De a nemzeti IQ-bajnok, fiszemfaszom gázszerelőről miért nem szavazunk?
A Kedves Család kistafírungozásáról – öcséééém! Amennyien ezek köröznek a nemzeti vályú körül, abba egy Nagy-Britannia méretű monarchia is belerokkanna! – miért nem szavazunk?
A Balaton bekerítéséről, a szájbatekert, luxusnyaralóhelyekre repkedő kormányzati/honvédségi repülőgép-flottáról miért nem szavazunk?
A 3 millás, állami havi fizetésen hizlalt-fizetett, botlábú, orbáni ólomkatonákról – ne röhögtess! Hol focisták ezek? – miért nem?
Arról, hogy meg akarunk-e dögleni, valami kórháznak csúfolt koszfészekbe időnap előtt, mert az egészségügy helyett a saját zsebükbe tömködik az EU-s százmilliárdokat, minden gátlás nélkül röhögve, erről miért nem szavazunk?

Ja! Nem mellékesen meg, a szavazás végén a Kedves Vezető győzött. GYŐZÖTT! MEGINT.
ÉRTEM!

Utóirat: Nem tudom, a hülyék hol vannak, de legalább azt sejteni vélem, a haver miért vedel. AZT IS!

Írta: Varga Zoltán/facebook