A “szívhang-rendelet” képmutató megalázása a nőknek.

De akkor miért csinálnak félmunkát? Miért nem állítanak máglyákat is? Miért nem égetik el a boszorkányokat? A NER-ribancok abortusza előtt is lejátsszák majd a szívhangokat? A NER-lovagok szeretői, lányai szintén átesnek ezen a kellemes procedúrán? Vagy ez csak a kevésbé fontos, pénzzel és kapcsolatokkal nem rendelkező rabszolga magyar nőknek van fenntartva, akik nem szülnek Orbánnak és Nováknak parancsra gyereket?
Én leginkább azt akarnám, hogy az iskolákban ne legyen tabu, ne legyen elmismásolva a normális szexuális felvilágosítás, ha már esetleg otthon túl prűdek ehhez, és nem mondják el a gyereknek, hogy is működik ez, meg mi az, hogy fogamzásgátlás, családtervezés.
Hülyeség az egész rendelet, úgy, ahogy van. Én csak arra akarok rávilágítani, hogy miért csak a nőt alázzák meg, mikor férfi nélkül nem adódna a helyzet, hogy terhes lesz. Meg hogy a megelőzés, a felvilágosítás lenne célravezetőbb, nem az, hogy még nehezebbé tegyenek egy amúgy is bizonyára nehéz döntést. Mindezeken túl persze tisztában vagyok azzal is, hogy ezt a témát gumicsontnak dobták be egyelőre – addig se az eu-s pénzekről meg a rezsiszámlákról, inflációról… stb. beszélünk………………..
túró torta hozta a formáját.
ez egy moslék ország.
még röfög a nép, de már nem sokáig, mert lesúlyt rájuk a rezsibárd.
Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!
A kulcsot a nőknek adni. Ez lenne arányos a kormány jelenlegi nőpolitikájával és az abortusz kezdődő szigorításával.
Próbálják ki egy évig, talán megértik, milyen az, amikor mások rendelkeznek az álmaik és a kínjaik felett.
Ne aggódjanak, választhatnak terepmintás, árpádsávos, őzagancsos, szentbibliás, orbán viktoros kiszerelést.
Szegény túró torta, ami amúgy egy finom édesség, nem kéne egy pöcegödörrel egy napon emlegetni.
Ez a nő tulajdonképpen marha buta, a provokatív cselekményei a frusztrációját és a mérhetetlen fontoskodási vágyát és a figyelem felkeltését hivatottak szolgálni! De ez lehetne akár a magánügye, ha nem öntenék rá a hülyemagyarra, és nem okoznának vele jóvátehetetlen károkat testekben lelkekben!

Imre Szabo