A szoft-gyerekpornó képeket posztolgató fideszes Pócsnál miért is nem kopogtatott már a rendőrség?

Orbán Viktornak van képe gyermekvédelemről papolni, és Brüsszelnek üzengetni, miközben a fideszes országgyűlési képviselő, Pócs János fideszes parlamenti képviselő dinnyészete szépségversenyen mutogatja kiskorú lányok szexisnek szánt fotóit – írta meg és vette észre az Ez a lényeg.

 

Úgy látszik, a Fidesz értékrendjébe ez is belefér.

 

Pócs János dinnyészete már több, mint egy évtizede rendezi meg a Miss Mézédes névre keresztelt „szépségversenyt”, amelyen gyakran kiskorú lányok állnak modellt, egy szelet dinnyével, nem túl sokat takaró öltözékben. Láttunk már ilyen fotókat felnőtt újságokban, csak ott nem fiatalkorúak pózolnak.

Mérték Médiaelemző Műhely teszi fel a kérdést a Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok hasonló kaliberű szépségversenye kapcsán:

 

Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?

A Pócs Dinnyészet versenyén már-már kötelező elemnek tűnik a rövid, alig takaró, az éppen csak serdülő lányok testét kíméletlenül szabadon hagyó ruházat. Ezek a képek gyakorlatilag felnőtt nőként láttatnak középiskolás lányokat, akik 18 éven felüli filmekre be sem ülhetnének egy moziban.

Forrónaci, mély dekoltázs, mosoly, és egy szelet dinnye – az ugye megvan, hogy pornófilmek forgatókönyvében szerepelnek ezek így együtt? És a Pócs Dinnyészet versenyén.

Attól még, hogy egy országgyűlési képviselő adja hozzá a nevét, nem lesz rendben tizenéveseket szexi nőkként mutogatni. Erre jön rá a Miss Mézédes név, mintha egy darab harapható gyümölcsről lenne szó, ez pedig – ha már kiskorúak is versenyezhetnek – pláne undorító.

2019-ben több 15 éves lány is részt vett a versenyen, akiknek a képe a mai napig megtalálható a közösségi médiában.

 

Mint írják, a Miss Mézédes első helyezése akkor 50 ezer forintos díjazást jelentett. Valóban úgy gondolja a Fidesz, hogy helyén való ezért pénzt kínálni? Egyáltalán, Pócs szerint helyénvaló kamaszlányokat szexualizálni?

 

A Miss Mézédes szépségverseny egyik 18 alatti résztvevője.

 

 

Pócs János Orbán parancsára gondolkodás nélkül megszavazta a melegellenes törvényt a gyerekeink érdekeire hivatkozva, de a saját háziversenyével kapcsolatban egy pillanatra sem merült fel benne, hogy bűnt követ el.

Az idők végezetéig fennmaradnak a fiatal lányokról készített képek az interneten, ezekkel pedig bármilyen perverz visszaélhet.

 

A fideszes nagykövet, Kaleta Gábor több ezer gyermekpornónak minősülő képpel bukott le, a szintén fideszes Fohsz Tivadar nevelt lányát molesztáltaBus Szilveszter bangkoki magyar nagykövetet pedig „tisztségéhez méltatlan viselkedés miatt” rúgták ki.

 

Pócs János háziversenye is elég nagy veszélyt jelent a gyerekeinkre. Vagy a fideszesekre más szabályok vonatkoznak, mint egy átlag polgárra?

 

 

 

via. (ezalenyeg.hu)