A trafikosoknak bejött az élet.

Hadházy Ákos

Ismerjen meg egy trafikos házaspárt, V.-né L. Alexandrát és V. urat. A trafikosoknak bejött az élet. Bár nyilvános fényképe alatt szilveszterkor Alexandra azon panaszkodik, hogy mennyi fájdalmat és szomorúságot okozott neki 2020, a fájdalmát enyhíti, hogy erről a dubaji Ritz-Carlton Hotel parkjában készült fotó alatt sajnálkozik. A hölgy Instagram-profilja szerint visszaruccantak fájdalmat enyhíteni februárban és néhány napja is.
Így hálálták meg Orbánnak a trafikokat: hiába kérte a drága miniszterelnök úr, hogy a járvány alatt senki ne utazzon Dubajba, nem csak a Gázszerelő, de a trafikosok is nagy ívben tesznek rá. Hálátlan népség…
Persze nem minden trafikos lett ilyen pofátlanul gazdag. Alexandra csak két trafikot nyert, de azt is azért, mert akkor már menyasszonya volt V. Lászlónak. A V. család pedig üzlettársa volt Sánta Jánosnak, Lázár János haverjának, aki az egész trafiklopást kitalálta. Ők egy hatalmas trafikhálózatot is kialakítottak ilyen haverokból és családtagokból és strómanokból. A hölgy két trafikja “csak” évi kb. 20 millió forint nyereséget termel a cégadatok szerint.
A legőszintébben mondom, hogy kicsit (de csak kicsit) megbántam, hogy annak idején lelepleztem a trafikbotrányt. Mert így ezek a babák még jobban kinevethetnek bennünket: nézzétek a sok birkát, lebuktunk, de hagyták, hadd csináljuk. Akkor mi is hagyjuk, hadd csorgassák a nyálukat.
A trafikos céghálózatról itt olvashat részleteket: