A tragikomédia folytatódik, de most már annyira sem vicces, mint eddig…

0

Tegnap délután az egész “elfogós”, előállítós, fogdás, bilincses-vezetőszáras hacacáré után ugye a bírónő tisztázott mindent, hivatalosan rögzítette a kérelmemet, hogy ugyan legyen már tárgyalás abban az ügyben, amiben, mint kiderült, tárgyalás nélkül ítéltek el (amiről mindössze az értesítést nem vettem át, ezért volt az egész “körözés garázdaság miatt”-cucc), elengedett, és ami a legfontosabb: visszavonta a körözést, lásd ezt a dokumentumot, mondván, hogy akkor most minden rendben, majd valamikor kapok értesítést, ha majd lesz végre tárgyalás az ügyben, addig semmi dolgom ezzel.

Erre MA hajnali 4-kor(!) két rendőr csengetett a szüleim, illetve a húgom lakásában IS, és engem kerestek!?!?!
Ez mégis mi az illiberális narancsuralmi ló[email protected]$#????
MIT KÉPZELTEK????
Már eleve botrány az egész sztori, de hogy munkanap hajnalán minden jogalap, bármi felhatalmazás nélkül terrorizálja a “rendőrség” a 60 feletti (velem ellentétben) minden szabályt az utolsó betűig betartó, még mindig kőkeményen rengeteget dolgozó mintapolgár szüleimet a lakásukban?!? Ahol amúgy pontosan tudja a yard, hogy NEM lakom, mivel jópárszor kerestek már ott régebben is, és igen, az az állandó lakcímem, de egyértelműen elmondtuk nekik többször, én is, ők is, hivatalos jegyzőkönyvben is többször rögzitetem, hogy máshol élek.

Pontosan ezért nem adom meg a valódi jelenlegi lakcímemet ennek a fasiszta rendszernek,még az kéne, hogy a családom, gyerekeim mellől rángassanak el egy éjszaka valami mondvacsinált okkal.
Viszont mivel most ezt műveltétek a szüleimmel, kénytelen leszek lemondani az állandó lakcímemről, mint olyanról, mert ennek nem akarom kitenni őket még egyszer.

És mindezt azért, mert az öko- és klímaválság közepette védem a fákat…

Az igazság végül úgyis győzni fog, te pszichopata sunyi felcsúti miniputyin, és a mocskos maffiáddal együtt a történelem szemétdombján végzed majd nemsokára.

Szept 20-27 Klímahét, gyertek emberek az eseményekre, szept 27 péntek 3. Globális Klímasztrájk, oda mindenképp!