A tudatosan elbutított emberek a fidesz szavazói

0

“Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.”/ Albert Einstein szavai.

… mennél rosszabb társadalmi helyzetben van valaki annál inkább fideszes! Ezt ismerte fel az ordas fideszes rezsim! Mégis mi okozza azt, hogy a rosszabb társadalmi helyzetben élők körében kifejezetten magas a kormánypárt támogatottsága?

… az alacsonyabb státuszúak inkább egymással versengenek környezetükben, mert sokkal kevésbé férnek hozzá a különböző erőforrásokhoz (többek között az internethez) az eltérő médiafogyasztás következménye miatt kormánypártiak. – akik pedig kihasználják az egyszerű emberek anyagi és egyéb okból való tájékozatlanságát, azok nem vezetők, hanem egyszerűen hataloméhes, gonosz emberek!

… mivel nem lévén más könnyen elérhető hírforrás, a kormánypárt kiválóan képes befolyásolni ezt a senyvedve küszködő réteget, ürün hangoztatott hazugságaival, féligazságaival jól fizetett zsebmédiáin keresztül! – így aztán ha gyávák maradtok, mély nyomot hagy a demokrácia kiirtásán kívül, hogy lesz idejük a hamis kártyás politikusok-oligarchák bukszáját tömni továbbra is!

… a maffia-védelmi Orbán-terv lényege, hogy a miniszterelnök familiárisaival lopott közpénzből felvásárolja Magyarország legértékesebb földjeit, kastélyait. szállodáit, gyárait, éttermeit, irodaházait, vállalkozásait. Így vámpír személye válik a hazánk legnagyobb munkáltatójává. Ez a Fidesz! Ezt akarjátok Honfitársaim?…😎