A TV2 Tényekben ezentúl Marsi Anikó és Gönczi Gábor változatos szexpózokban adják majd elő a híreket.

0

Ezentúl szex közben mondanak híreket a Tényekben

A megváltozott fogyasztói szokások miatt kell PornHub-kompatibilissé tenni a Tényeket.

Nyalás, szopás, szájbaszarás. Bár ezek eddig is szerepeltek a TV2 Tények című műsorban, most már nem csak hírek minőségét fogják leírni ezek a szavak, hanem a hírek előadásmódját is.

Miután a hét legfontosabb hírei, így Borkai horvátországi jachtos kiruccanásának felvételei nem a nagy híradókban, hanem a PornHub nevű pornóoldalon tűntek fel, a TV2 kénytelen változtatni hírműsorain. Ezzel igazodva a megváltozott fogyasztói szokásokhoz.

A TV2 Tényekben ezentúl Marsi Anikó és Gönczi Gábor változatos szexpózokban adják majd elő a híreket. Itt hol Marsi Anikó, hol Gönczi Gábor, hol a Fidesz lesz felül. Mint megtudtuk, a műsorvezetők a bulvárhírek közben szexjátékokat is be fognak vetni, például vibrátort, vagy éppen Németh Szilárdot.

Mindezt persze megpróbáljuk minél profibban, a jó ízlés határain belül maradva megvalósítani, ugyanakkor nem szeretnénk a PornHub közönségétől rossz kommenteket kapni az akciók kivitelezésért

– mondta el a Tények főszerkesztője, de nyilván hazudott.

Forrás: Természetesen ez nem egészen így működik. Ez csupán a Hircsárda újabb ironikus írása:http://hircsarda.hu/2019/10/08/ezentul-szex-kozben-mondanak-hireket-a-tenyekben/