A vevőnek mindig igaza van?

UDVARIAS KISZOLGÁLÁS HELYETT UDVARIATLAN BÁNÁSMÓD?
A vevőnek mindig igaza van? Döntsék el Önök!
Az értékesítés egyik fő alapszabálya, hogy tisztelettel kell bánni a vásárlókkal.
A vevő oda tér vissza szívesen, ahol kedvesen bánnak vele, ahol megfizethető az ár és jó a minőség. Elég egyetlen eladó negatív megnyilvánulása, nem odaillő hangneme, bántó hozzáállása a vevővel szemben, ahhoz, hogy az üzlet örökre elveszítse azt a vásárlót.
A kiszolgálás minősége, tehát ugyanolyan mérvadó az értékesítés folyamatába. Ugyanakkor gyanítjuk, hogy az eladók is tudnának mesélni!
Zalaegerszeg egyik nyilvános csoportjában jelentek meg az alábbi kétségbeesett sorok ma délután,többen olvashatták.
Idézzük:
„Tiszteletem! Tegnap a nagylányommal mentünk vásárolni az Euró Familibe a Kossuth Téren, sok csomagunk volt, odaszóltam a pénztáros hölgynek, hogy lerakhatom –e, rángatta a vállát és pofákat vágott. Annyit mondtam a lányomnak, ez a néni sem valami barátságos, ezt a hölgy is hallotta. Mi mentünk vásárolni, de hallottuk, hogy a hölgy a vásárlóknak szidalmaz, kigúnyol.
Lányom mondta is, anyu hagyd. A hölgy a pénztáros volt, mentünk fizetni és ment el mellettem és a gyerekem hallotta, ahogy odaszólt nekem, hogy mindenki magából indul ki.
Nem kaptam levegőt oda szóltam, hogy kinek mondta, el kezdett velem üvölteni, hogy nem nekem szólt, stb.
Kértem az üzletvezetőt meg telefonszámot és a panaszkönyvet, a hölgy azt mondta Ő nem volt itt a másik meg üvöltött ki nekem csúnyákat a bolt végéből, a tele üzletbe ahova napi szinten járok.
A lányom irt a panaszkönyvbe én rosszul lettem, se bocsánatkérést se semmit nem kaptunk.
Hogy történhet ilyen meg, milyen kereskedők ők, a KK.téri Coopba se jobb a helyzett.
Kérdem én, hogy milyen emberek dolgoznak és csinálják ezt a másik emberekkel?
Nem tudom ki lesz e vizsgálva irtó kellemetlenül érzem magam. Tegnaptól nem járok oda, semmi olyat nem mondtam, ami indokolná, ami történt.”