A Világbank volt jogtanácsosa kitálal – A Fidesz csak egy bejegyzett cég! (Videó)

0

Karen Hudes a Yale Egyetem jogi karán végzett és több mint 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. A világbankon belüli korrupció ellen harcolt és adatokat gyűjtött, ezért elbocsátották.Amikor a világbanktól kirúgták Karen már a szervezet vezető jogtanácsosa volt.

Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett és ezt az információt most nyilvánosságra hozta. Karen Hudes szerint az elit legfőképpen egy maroknyi, szorosan ellenőrzött pénzintézet és mega-vállalat segítségével uralja a föld nevű bolygót.

A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon. A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz.
Mivel a legnagyobb médiabirodalmak az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.
Karen Hudes most a magyar néphez intézett egy videófelvételt, melyben meglepő kijelentéseket tesz.
Többek között azt, hogy Magyarország kormánya gyakorlatilag egy bejegyzett vállalkozás.

Az alábbi videó legmegdöbbentőbb része az, hogy a világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll. Még a Wikipedia is elismeri, hogy „egyetlen nemzeti kormány felé sem tartozik felelősséggel”.

 

olkt.hu