A vírus 10 óra alatt tud mutálódni.

Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról.‼️‼️
Geert Vanden Bossche, egy világszerte elismert oltásszakértő és oltásfejlesztő, aki Bill Gates alapítványánál is dolgozott, nem törődve a karrierjével, most arra figyelmeztet, hogy a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amik immunisak bármilyen védőoltással szemben. amit aztán továbbadnak, ezzel veszélyeztetve az egész emberi fajt.
Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amit maga az oltás idézett elő.
Összefoglaló egy Geert Vanden Bossche-val folytatott beszélgetésből:
Ezt az oltást nem lenne szabad járvány idején adni. Nem véd a fertőzéstől. Sajnos nem látunk az orrunknál tovább. Csak az számít, hogy a betegnek ne kelljen kórházba kerülnie. De közben nem figyelünk arra, hogy a vírus ki tud menekülni az immunrendszerünk elől, és ez nagyon veszélyes dolog. A vírus 10 óra alatt tud mutálódni. A szuboptimális immunválasz körülményei között a vírus megerősödik, Ahhoz hasonlítja, mint amikor az antibiotikum hatására egy szuperellenálló kórokozó jön létre. Az oltással a testünk egy olyan mutánsokat gyártó üzemmé alakul, amik sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.
Mi zajlik azokban az emberekben, akik nagyon enyhe tünetekkel vagy tünet nélkül lesznek túl a víruson? Nem az antitestek, mert azok csak később keletkeznek. Ezek az emberek el tudják pusztítani azokat a sejteket, amiket a vírus megtámadott, méghozzá az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel.
Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy hogyan működik a fegyverünk.
Elmulasztottuk, hogy összerakjuk a kirakó mozaikdarabkáit.
Az immunizáció olyan, mintha egy új programot telepítenél a számítógépre.
A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán dolgoznak, jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle.
A vakcina hatására keletkező antitestek másmilyenek. Ezek tartósan veled maradnak. Ezek viszont specifikus antitestek, amik csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Más fajta vírusra nem tudnak reagálni.
A vakcina indukálta antitestek robosztusabbak és felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.
Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert tönkreteszi a saját, természetes immunrendszerét.
Amikor az oltásokat görényeken tesztelték, a görények nagyon súlyos reakciót mutattak, amikor az oltás után kitették őket egy koronavírus fertőzésnek.
A vakcina nagyon súlyos globális problémát jelent, mert egyre fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. Aminek a vége az lesz, hogy a vírus már olyan fertőző, hogy nem lehet megállítani.
Ez már most is zajlik. Az oltással a személyt tünet nélküli hordozóvá alakítjuk, aki ontja a vírust. Már most közel járunk a vakcinarezisztenciához.
Az oltással elveszted az immunrendszered legértékesebb részét, a veled született immunrendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszered lenullázódik.
Ezt az oltást nem lenne szabad járvány közben használni. Mert megfizetjük az árát. Természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb vírustörzsek megjelenésével. A helyzet már kezelhetetlen. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.
A tudós elit csak úgy nézi a vírus hullámait, mintha az árfolyamokat nézné a tőzsdén. Abszolút nincsenek képben, ami nagyon ijesztő. Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról.
Ne vesztegessük most az időnket azzal, hogy egymást kritizáljuk. Érzelmileg érint mindnyájunkat, mert a gyerekeinkről, a családunkról van szó.
“Én most mindent egy lapra teszek fel, mert elvégeztem a házi feladatomat; ez részemről erkölcsi kötelesség” – mondja Geert Vanden Bossche.
Ne feledjük: ő a világ egy szakmailag igen magas rangú vírusszakértője. Bátor ember, Isten óvja!