A Volánbusz is Sorosozott egy jót!

0

Tegnap írtuk meg, hogy a Magyar Postánál valami nagyon elpattant, ugyanis a 24.hu által feltett újságírói kérdésekre érdemi válasz helyett sorosozással reagáltak.

Úgy tűnik, nem ők azonban az egyetlenek ezzel az állásponttal, a 24.hu ma kiszúrta, hogy a HRPortál hasonló kérdésekkel kereste meg a Volánbuszt.

Arra voltak kíváncsiak, például hogy „Élni fognak-e a túlóratörvény adta lehetőséggel? És ha igen nem gondolják-e azt, hogy a túlóratörvény alkalmazása balesetveszélyes lehet vagy hogy jár-e majd valami szankcióval, ha valaki nemet mond rá.

A Volánbusz a postához hasonlóan nem, hogy nem adott érdemi választ a kérdésekre, de pontosan ugyanazt a választ küldte el, mint a másik állami cég:

“Magyarországon mindenkire ugyanazok a törvények vonatkoznak, emellett az állami cégekre speciális szabályok is érvényesek. Társaságunk nem kíván részt venni Soros európai parlamenti választási kampányában.”

Forrás Magyarnarancs https://m.magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-volanbusz-is-sorosozassal-reagalt-az-ujsagiroi-kerdesekre-116921