A zenészek, békés, zenés tüntetést szerveznek – kérem terjesszétek

0

Békés zenés demonstrációt szervez a Csak Egy Senki művésznéven játszó zenész, Rikter Ákos  2020. augusztus 7-én az 500 fő feletti rendezvények igazságtalan járványügyi szabályozása miatt – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

Az eseményhez Facebook-event is tartozik, eddig több mint 2000-en jelezték érdeklődésüket az akció iránt.

Az itt olvasható tájékoztatás szerint 7-én 15:00 órakor indul a menet a Nyugati pályaudvarról, és a tervek szerint nagyjából 17 óra körül érkeznek a Kossuth térre, ahol a szervezők beszédet mondanak arról, hogy mit gondolnak a jelenlegi vírushelyzet okozta problémákról, és hogy milyen változásokat szeretnének elérni.

„Több ezren maradnak munka nélkül, miközben egyszerhasználatos maszkokkal, és egyéb gyermeteg megoldással védekezünk egy „agresszív” és „veszélyes” vírus ellen? „

– írják az esemény leírásában.

A tüntetéssel kapcsolatos további információk itt találhatóak meg!

Jelentkezz te is.

 

 

Hozzáteszik, a békés, zenés demonstráció a rendezvényszektor bajbajutottjaiért emeli a hangját, mert igazságtalannak tartják, hogy „20 ezer fős stadionokat megtölteni nem olyan veszélyes, mint jóval kisebb létszámú egyéb rendezvényeket”.

Azt is hangsúlyozzák a szervezők: nem csak a zenészekről van itt szó, hanem  „a szervezőkről, hangosokról, fényesekről, roaderekről” és még sokan másokról, akik hónapok óta megélhetés nélkül maradtak.