ABSZOLÚT TÉNY, AMI BIZONYÍTJA, HOGY MILYEN SÖTÉT AZ ORSZÁG MAI VEZETÉSE!

0

Az ültetett előadások nem tartoznak a tiltott kategóriába, azokat meglehet tartani.

Ott biztos nem terjed a vírus, de ha felállsz, akkor már óriási a veszély.
Az Apostol mellett Fenyő Miklós és Rúzsa Magdi is koncertezhet.

” Ez kb olyan mintha aki a buszon ül az egy képzeletbeli bunker miatt védett, de ha feláll, akkor megtámadja a gonosz ” ez a mi véleményünk.
NA EZ A FIDESZ, így nézd hülyének a magyar népet.

„Ahogy a margitszigeti szabadtéri színpadon lehet Fenyő Miklós-koncert, ugyanúgy, ahogy Tokajban tudunk Rúzsa Magdi-koncertet tartani, ugyanúgy az Apostolnak is meg tudjuk tartani a koncertjét az Arénában” – mondta az ATV Híradójának Kovács Zoltán, a Broadway Event ügyvezető igazgatója.

Ez a cég szervezi az Apostol augusztus 28-ai koncertjét a Papp László Budapest Sportarénában, amin sokan kiakadtak, hiszen a kormány döntése értelmében augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb zenés rendezvényeket tartani, így elmarad egy sor fesztivál, az előadóknak pedig be kell érniük „garázskoncertekkel”:

Azonban kiderült, hogy az ültetett előadások nem tartoznak a tiltott kategóriába, azokra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, amelyek a színházi előadások megrendezését is biztatják.

„Van egy szerződésünk a Broadway irodával, és ha ők úgy döntenek, hogy megtartják, akkor mi nem mondhatjuk azt, hogy nem lépünk fel: ha lemondanánk, az nagyon sok pénzbe kerülne nekünk, ez egy ilyen róka fogta csuka helyzet, és nehéz kimászni belőle” – mondta a híradónak Meződi József, az Apostol frontembere.

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook