Adidas helyett Aidas, Puma helyett Pumpa, biztos védettséget kialakító oltás helyett Sinopharm – ezek kaphatók a kínai piacon – kár, hogy Orbán jól bevásárolt a túlárazott kommunista vakcinából

Adidas helyett Aidas, Puma helyett Pumpa, biztos védettséget kialakító oltás helyett Sinopharm – ezek kaphatók a kínai piacon. Kár, hogy Orbán jól bevásárolt a túlárazott kommunista vakcinából.

Karácsony Gergely által hiánypótló módon elvégzett tesztelések bebizonyították: a kommunista Kína Sinopharm vakcinája rengeted nyugdíjasnál nem indítja be a szükséges ellenanyag termelést.

Minden jel szerint, a kommunista vakcina pont olyan, mint a felfoghatatlan mennyiségben gyártott gagyi kínai hamisítványok a piacokon. Mégis van két óriási különbség.

 

Az Aidas, Pumpa, Leis és hasonló kínai papucsokat, cipőket, pólókat azért veszik meg sokan, mert bár gagyik, legalább olcsók és nem az életünk múlik rajta. Na a kínai vakcina nem ilyen. Egy kicsit sem olcsó. Valójában iszonyatosan drága. Ráadásul magyar emberek tömegének életét kockáztatja.

A kiderült bizonyítékok alapján, a Sinopharm tipikusan az az oltástípus, ami ha cipő lenne, az első viselése után már el is hagyná a talpát.

 

Több ezer, sőt, több százezer érintettje is lehet a kormány melléfogásának, újabb kínai mutyizásának. Ráadásul ez elsősorban a már amúgy is az út szélén hagyott, egészségügyileg veszélyeztetettebb időseket érinti. Ezeknek az embereknek Orbán miatt jelenleg veszélyben lehet az életük.