Ahmed H.-t terrorizmussal vádolják, miközben a fideszes Ágh Péter Ahmed F.-től bérel lakást Budapesten!

0

Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, Vas megye 2. választókerületének országgyűlési képviselő jelőltje idén február óta egy F. Ahmed nevű férfitól bérel lakást havi 186 900 forintért határozatlan időre, közpénzből – írja az mno.hu. Az Ahmed arab eredetű név. Az Ahmed keresztnév nem ismeretlen Magyarországon, hiszen Ahmed H. ellen komoly büntetőeljárás zajlik. A migráns Ahmedet terrorizmussal vádolják. F. Ahmed rendes gyerek, H. Ahmed nem rendes gyerek.

Nincs abban semmi különös, ha valaki F. Ahmed nevű férfitól bérel lakást. Viszont baromira ciki tud lenni egy Ahmed, amikor 0-24-ben azt pofázzák Ághék, hogy jönnek az Ahmedek, velük együtt pedig az Armageddon (הַר מְגִדֹּו). Szóval Ágh Péternek visszanyalt a maracujás csoki fagyi. Csak remélni tudjuk, hogy Ágh Ahmedja  nem terrorista és nem akarja elpusztítani Magyarországot.

Egyébként Ágh Péter folyamatosan hazudik,

“szerinte nem migránstól bérlel lakást!”

Bár évek óta migrációellenes kampányt folytat a Fidesz, úgy tűnik, nem minden politikusuknak van problémája az esetleges migrációs háttérrel. Ágh Pétert ezekről a nyilatkozatokról is kérdeztük volna, ám a fideszes politikussal nem tudtunk beszélgetni, mert csak ebben a rövid üzenetben adta elő mondandóját. Szóval ennyit bírt kinyögni a szájacskáján ez a kis fideszes pribék!

 

olkt.hu/mno.hu