Ahogy megvédte a rezsicsökkentést, úgy marad ki a háborúból

Orbán Kárpátaljáért háborúba viszi Magyarországot

Okot majd találnak rá, hogy akár békefenntartó missziónak álcázzák, akár azért, hogy megmentsék a kárpátaljai magyarokat az ukránoktól, de szinte százszázalékra vehető, hogy Orbánnak ez a terve. Idő kérdése, hogy meglegyen. Ha kedvezően alakul a helyzet, ez akár előbb is meglehet. Főleg, ha Magyarországon romlik a gazdasági helyzet, nő az elégedetlenség és a társadalmi feszültség, az EU nem ad pénzt, és “országgyarapító Orbán Viktor” ezzel maga mögé állíthatja az egyre inkább nyomorgó nacionalista Magyarország érzelmi támogatását.

Az szinte biztos, hogy Orbán – gyáva alak lévén – úgy vonul be, hogy az látszólag nem jár majd kockázattal, harccal, veszteségekkel, de elszámolja magát, és a végén beleragad egy gyilkos háborúba. A dicsőséges kárpátaljai bevonulásból borzalmas háború lesz, ami nagyon sok magyar halálát okozza, és nem lehet belőle majd kiszállni. Magyarország egészét veszélyezteti majd. Nem született még olyan fasiszta diktátor, aki ne akart volna terjeszkedni, hatalmas lenni, nagy nevet szerezni, birodalmat építeni és háborút indítani. Orbán sem lesz kivétel, és látszik, hogy erre készül.
https://nepszava.us/orban-karpataljaert-haboruba-viszi-magyarorszagot/?fbclid=IwAR1iyGqiJ3ceYpGoG1C6jcy-fxEG8OQxn0_B2Pfpcb3A6pwF9qaLdx-RovU