Ajándékot helyezett el Tiborcz István balatoni nyaralója előtt Fekete-Győr András(MOMENTUM)!

0

Egy táblával emlékeztetett arra a 14 milliárdra, amit az EU helyett végül a magyar adózók fizettek ki a miniszterelnök vejének.

Orbán Viktor miniszterelnök néhány napja veje, Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról üdvözölte rajongóit: „Több Balaton, kevesebb Brüsszel!” – ezzel a szöveggel osztott meg szalmakalapos-napszemüveges képet Facebook-oldalán szombaton.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke ellátogatott a felsőörsi birtokhoz, és egy emléktáblával „megköszönte” Orbán Viktornak azt 14 milliárd forintot, melyet végül

„a bizonyított korrupció miatt az EU helyett a magyar kormány a magyar adófizetők pénzéből fizetett ki Tiborcz Istvánnak”, aki „részben ebből építhette luxusingatlanját”.
Fekete-Győr videójában a 9500 négyzetméteres birtokot egy luxus vadászleshez hasonlította: az Orbán család tagjai szerinte „innen néznek le a Balatonra, amit kiszemeltek maguknak, és napról napra magukévá tesznek

A Fidesz és a kormány szerint meg kell állítani Brüsszelt.KIVÉVE, ha az Orbán-klán gyarapodása a tét, akkor semmi sem drága. 14 milliárd forintnyi átvállalt EU támogatásból jutott Tiborcz 9500 nm-es villájára is, ahol maga a miniszterelnök is fotózkodott. Erre emlékeztettük az embereket Felsőörsön.Ez is a mi pénzünk!

Posted by Fekete-Győr András on Thursday, July 30, 2020

A Fidesz és a kormány szerint meg kell állítani Brüsszelt.
KIVÉVE, ha az Orbán-klán gyarapodása a tét, akkor semmi sem drága. 14 milliárd forintnyi átvállalt EU támogatásból jutott Tiborcz 9500 nm-es villájára is, ahol maga a miniszterelnök is fotózkodott. Erre emlékeztettük az embereket Felsőörsön.
Ez is a mi pénzünk!