Akárki is írta, fején találta a szöget, osztani ér:

Akkor összegezzük reálisan a koronahelyzetet úgy, hogy mindenkinek érthető legyen.☝🏻☝🏻☝🏻
1. Tavasszal a szabad parkok nem voltak látogathatók, lekordonozták a padokat, játszótereket, konkrétan hazazavartak egy-egy sétáról. Távolságtartás miatt, mondták.
2. A halálosan zsúfolt boltokban, ahol egymás szájvizét is érezni sorban állásnál, viszont nem volt gond a tömörülés.
3. Ahogy a tömegközlekedésnél sem.
4. A plázák folyosóin nem terjed, az éttermekben nem terjed, a kávézókban nem terjed, a moziban nem terjed, csak a boltokban.😁👌
5. Bulikban, esküvőkön, fesztiválokon terjed, több tízezres focimeccseken, vadászkiállításon, luxushajón, békemeneten nem.😁😁😁
6. Az iskolai folyosókon, vécében terjed, de a tanteremben/evés közben/tornaórán nem.
7. A gyerekek ne tömörüljenek az iskolában más osztályok diákjaival, de az nem számít, hogy az oda-vissza vezető úton/boltban/barátokkal/rokonokkal/különórákon keresztül-kasul folyik az egész.
8. Egyre több a tünetmentes fertőzött, de valamiért csak elment tesztet csináltatni, habár nem érzett semmit, de csináltatott.
9. Nyáron a tömött strandokon nem hullottak az emberek, a szeptember beköszöntével viszont (a jól megérdemelt pihenés után) azonnal nem látott magasságokba emelkedtek a számok.
10. A svédek nem döntötték be magukat, sem az embereiket, mégis élnek még. Legalábbis azt mondják.
11. A BLM, fehérorosz, izraeli, berlini, magyar egyetemes tüntetések után nem szállították konvojokkal a halottakat, pedig a vírus komolyságát beállítva minimum temetőt kellett volna már létesíteni egy pusztában.
12. A leggazdagabbak, mint a miniszterelnök és kedves barátai, az Operatív Törzs és hasonló szervek díjátadókra járnak, ölelkeznek, kezet fognak, még csak maszkot sem viselve. Pont ők, akik még szarás közben is magukkal visznek egy TEK-est, annyira féltik az életüket. Egy globálisan halálos vírus viszont nem rémiszti meg az elitet, de nem ám!
13. Az emberek java fél a betegségektől és a haláltól, mégis önként felajánlkozva adatna be magának egy olyan oltást, amit a standard 5 éves tesztelés helyett pár hónap alatt piacra dobnak, mit sem sejtve a hosszútávú mellékhatásokról.
14. Az egyszer használatos maszk véd, de mégsem, igazából nincs rá bombabiztos tudományos bizonyíték, de jobb, mint a semmi, de csak akkor, ha egy használat után kidobod, míg az lakosság 99%-a a századik alkalommal fertőtleníti ugyanazt a márciusban vásárolt szövetcafatot, meg csak két méter távolságban jelent valamit, de szexelni azért abban ajánlott.
15. Minden orvos, professzor, biológus, adjunktus, szakember, pulmanológus, aki ki meri mondani a vírushype kórosságát és a masszív megfélemlítés szándékosságát, egy bukott konteóhívő, elmebeteg parazita – hitelességüket igazoló medikus portálok hidegen hagyják a népet.
16. A csernobili atomkatasztrófánál, ahol valóban óriási volt a baj (és a mai napig érezteti hatását), megpróbálták a lehető legjobban eltussolni a pánikot. Most, mikor láthatóan rengeteg az ellentmondás, pont hogy fokozzák. Pedig egyvalamit megtanulhatna már a társadalom: amikor igazán nagy a baj, a média minden tömeghisztériát igyekszik elnyomni.
17. Sokan elkapták a vírust, sokan bele is haltak, sokan szenvedtek tőle nagyon (bár, ami engem illet, én a mandulagyulladástól is napokig sírok, annyira nem kapok levegőt, mégsem zárkózom be évről-évre), de a keresztlányom anyjának a barátnőjétől hallottam, meg az unokatesóm ismerősének a veje elhunyt, a Cilinek a lányának az iskolatársa meg lebénult tőle… nem, a környezetemben nem estek ágynak -vagy koporsónak-, de hallottam, hogy a Margitka a szomszéd megyében igen…
18. Vagy konteógyáros, Bill Gates-ellenes, 5G-gyíkembernáci tömeggyilkos vagy, vagy elvetemült vírusfélő, aki még a párja becses részet is hypóval fertőtleníti alkalmak előtt, nincs átmenet, nincs köztes állapot, nincs józan gondolkodás, rohadj meg, amiért megölsz másokat.
19. A gyerek egészsége és mentális biztonsága az első, de azt táplálni belé, hogy megöli a nagyszülőket, ha nem visel pisiléskor is maszkot, teljesen rendben van. Az amúgy nem okoz szorongást és félelmet, sem eszeveszett bűntudatot, ha a nagyi esetleg köhögni kezd.
20. Nem lehetsz allergiás, náthás, asztmás, csakis koronás. Ne merj köhögni, tüsszögni, vakarni az orrod, krákogni, mert neked támadhatnak, amiért mások életével játszol. Az nem baj, hogy ezek az istenfélő emberek naponta isznak, cigiznek, esetleg drogoznak, szívják be a szmogot és eszik a szeméttel egyenértékű ételt, amivel megalapozzák a saját pusztulásukat és betegségre való fogékonyságukat, csakis te vagy a hibás, ha bármilyen okból elkapják a kórt.
21. Csak akkor menj orvoshoz, ha jól érzed magad, meg fogászatra is, szóval ne akkor, ha beszarsz a fájdalomtól vagy ver a láz, sic!, az orvosi rendelők nem erre lettek kitalálva, hanem jó közérzetű emberek fogadására.
22. Március óta nemigen boncolunk természetes haláloknál, úgyhogy nem számít, ha valakit a veséje/tüdeje/gyomra/egyéb rákja/cukra/vérnyomása/érszűkülete/stroke-ja vitt el, a koronavírusBAN halt meg, nem azZAL, mégis hogy feltételezheted másképp. Nem baj, hogy az egyén irdatlan beteg volt, és egy nátha is halált okozhatott volna, nemnemnem, most már a fiatalok is veszélyben vannak, tessék, itt a statisztika, na, elhiszitek már?
23. Minneapolis szenátora, néhány brit állampolgár és már az USA kormánya is bevallotta, hogy a halálok valódi tényétől függetlenül covid-19-ben haltak meg, hogy egy gyomorrákos édesapa halotti bizonyítványába a covid került, hogy a szenátor azért nem praktizál már, mert nem bírta el az ezzel kapcsolatos hazugságokat, de mindez kiáltás a pusztában, konteógyárosok, kamu, nem igaz, hát a 24 ponthu meg a cnn sem hozta le. Úgy meg hogy hihetnéd el?
Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben. Hirtelen csak ennyi logikátlanságot tudtam felsorolni, de ha van még ötletetek, tegyétek hozzá. Mutassuk meg, milyen illedelmes és válogatós vírus is ez! 📷

Jelenlevő