AKI A FIDESZRE SZAVAZ AZ A DIKTATÚRÁT, A KORRUPCIÓT ÉS A KELETET VÁLASZTJA 🎃💩👎

Akik Magyarországon a pártállami rendszer 12 éves kormányzása után is a Fideszre adták a szavazatukat, már nem takarózhatnak a tudatlanságukkal és a tájékozatlanságukkal. Nem mosakodhatnak azzal, hogy halvány fogalmuk sem volt arról, mit kezd a hatalommal a Fidesz. Hiszen 12 év látják, hogy mit művel ez a rendszer az országban. Vagyis inkább látniuk kellene.

Amikor megbukik ez a rendszer, akkor sokan közülük majd megtévesztésre, tévedésbe ejtésre, agymosásra és manipulációra fognak hivatkozni. Ez nem mentség. Ez csupán menekülés lesz a felelősségvállalás elől. Csak annak lehet kimosni az agyát, aki nem jár nyitott szemmel. Csak azt lehet manipulálni, aki nem használja a józan eszét.

Akik 2022-ben is a Fideszre szavaztak, mindannyian tevőleges részeseivé váltak a pártállami rendszerének. Ők tartják életben a hibrid diktatúrát és ők támogatják az állami szintre emelt korrupciót. Tapsolva és éljenezve nézik, ahogy ez a rendszer lerombolja a demokráciát és a jogállamot, felszámolja az alkotmányos intézményeket, megszünteti a szabad és demokratikus választásokat.

Ujjongva és rajongva figyelik, hogy a Fidesz miként építi ki a diktatúrát, emeli állami szintre a korrupciót, kormányozza vissza az országot a sötét múltba, vezeti bele Magyarországot egyenesen a szakadékba. Fanatikusan szurkolva lesik, amint ez a rendszer hadjáratot indít az Európai Unió ellen, ostorozza a „hanyatló” nyugatot, ismét az oroszok csatlósává teszi Magyarországot, dörgölőzik a véreskezű diktatúrákhoz, kiárusítja az országot a kínaiaknak.

Élvezettel és kárörömmel gyűlölködnek az éppen aktuális közellenséggel szemben. Nekik aztán édes mindegy, hogy kik azok. Emberek, intézmények, fogalmak, eszmék, elvek, érzelmek vagy országok. Számukra egy a lényeg. Vadul és vakon gyűlölni azokat, akik felkerültek a rendszer feketelistájára. Nekik elpusztítandó ellenség mindenki, aki nem a Fidesz szavazója. Nekik hazaáruló az, aki nem ezt a rendszert szolgálja.

Megvetik a demokráciát. Irtóznak a nyugattól. Imádják az orosz háborús bűnös Putyint. Gyűlölik az EU-t. Utálják a NATO-ot. Visszasírják a Szovjetuniót, a Varsói Szerződést és a Kádár-rendszert. Nekik a diktatúra kell.

Ők a Keletet akarják.

Végh Edvárd