“Aki nincs velünk, az Magyarország ellen van.”

Értem én, hogy az a narratíva, hogy minden liberális bumburnyák, nincs szókincsünk, alantas ösztönlények vagyunk, kinézetünk eltér az elvárt jobboldali ideáltól, vállalhatatlanok a céljaink, lenézzük a másképp gondolkodást, értetlenül szemléljük nemzeti értékeket és vadul ellenezzük a rend és család intézményit.
Aha… a répától meg fütyülni lehet!
Tudod kedves narancstahókám, a propaganda olyan nemzeti eszményképet akar formálni, ami gyökereit minden elnyomó, radikálisan kizsákmányoló, részben egészben feudális, az ellopott közjavakat irigyen féltő, az emberi jogokat sajátosan értelmező autokrata rendszer a magáénak vall.
Orbán rendszere szar embereket termel ki magából, akik társadalmi értéknek állítják be a rablógazdálkodást, csodának a harácsot, juttatásnak a koncot, hitnek a vallást, értékrendnek a szélsőségesen kirekesztő ideológiát.
Én úgy vélem a Fidesz azért lehet hatalmon, mert egyszerű, közérthető és világos érzelmi kontrasztot ad, amiben a jó könnyen felismerhető, hiszen joviálisan mosolyog, mindig nyer, mindenhol mutatják, mindig a központban van, róla szól a párbeszéd, érte van a közbeszéd, neki szolgál a média és a gazdaság.
A fidesz azért népszerű, mert egyszerű mint a faék! “Aki nincs velünk, az Magyarország ellen van.”
Aki a fent leírt eszmerendszert vitatja” az liberális, komcsi, anarchista, vérbalos, szoci. Az aki az állampárt ideáljaival szembe megy, az ellenség, rossz, gonosz, zavarodott, érthetetlen, követhetetlen, ostoba, középszerű és hazug.
Én is azért fogalmazok egyszerűen, miszerint minden fideszes – akár politikus, akár szervilis jobbágy – elmehet a bús valagba – mert ez érthető. nem igényel képzettséget, elmét, szókincset, szofisztikált narratívát, azaz szimplán és picsa egyszerűen a hülyék nyelvén is érthető.
Innen szólok a magukra büszke, sötét lyukaikból előmászott, narancssárga pincebogarakra, hogy 22-ben a váltás után csak azoknak kell félniük, akiknek van elég esze érteni, hogy történelmi csapást hoztatok erre a csodás országra. De nektek: középszerű, értetlenkedő, megmagyarázó, kotnyeleskedő, minden lében tökfejeknek nem kell félnetek. Mi nem vagyunk olyanok mint ti!
Nem fogunk kirekeszteni, megbélyegezni, elvenni a vállalkozásod, ötleted, életed, jogaid, lehetőségeid, ha másképp élsz, látsz, gondolkodsz, vagy hiszel mint mi.
Mert akármekkora naracsgörény is vagy, mi elfogadunk annak a vérgőzös fasiszta majomnak, aki akarsz lenni.
Fogtad? 😃 😃 😃
Juhász Zoli