Akkor ez hivatalosan is kimondatott – a neonáci párt a Fidesz ifjúsági szervezete a Fidelitas testvére!

0

Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában jelentette ki azt, amit eddig is köztudott volt, csak az érintettek által nem volt nyíltan kimondva.

A múlt héten írtunk róla, hogy a Fidelitasszal emlékezett Trianonra Kovács György, a Mi Haznánk ifjú “tehetsége”. Egészen pontosan Korponyai Ernő szegedi önkormányzati képviselője, a Fidelitas szegedi és megyei elnöke mögött lépdelt büszkén magyar zászlót tartva.

Az ifjú honvédő hős korábban azzal került be a hírekbe, hogy betrappoltak egy romákkal és melegekkel kapcsolatos szegedi rendezvényre. Élményeit egy sajtótájékoztatón is próbálta megosztani a nagyérdeművel, majdnem sikerült.

Mostanra az is kiderült, mi volt a Fidalitasszal való meghitt együttlét oka: Kovács György kilépett Toroczkai László szervezetéből és a továbbiakban a Fidelitasban folytatja. Erről Mihálik Edvin momentumos szegedi önkormányzati képviselő, a párt helyi szervezetének elnöke írt a Facebook-oldalán. Sőt, további érdekességekre is felhívta a figyelmet.

Például arra, hogy Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában azt mondta, nem lát semmi problémát az átlépésben,
a Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel.

Elárulta azt is, hogy másfél-két hónapja kereste meg őt Kovács, hogy szívesen csatlakozna a Fidelitashoz, mert csalódott a Mi Hazánkban, ami szerinte kezd olyan lenni, mint a Jobbik. Azt látta, hogy az egyetlen alternatíva a Fidesz, illetve számára a Fidelitas.

 

Végre egy őszinte fideszes❗️Korponyai Ernő a Fidelitas szegedi és csongrád megyei elnöke, aki a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője arról beszélt egy műsorban, hogy a ? Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel. ➡️Egyébként ezt eddig is sejtettük, csak eddig valamiért ezt mindig tagadták, a Mihazánkosok korruptnak tartották a Fideszeseket, a Fideszesek meg szélsőségesnek a Mihazánkosokat. ❓De ha ekkora az egyetértés, akkor miért nem egy pártban vannak? Mindenkinek egyszerűbb lenne.➡️A kontextus kedvéért: A Mi Hazánk Ifjainak szegedi vezetője kilépett a Toroczkai László által gründolt szervezetből és a továbbiakban a Fidelitasban folytatja. ? Az Egyetem Tv Metszéspont című műsora, teljes egészben itt tekinthető meg:https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=PGEpL48zH2E&fbclid=IwAR1p6d3ywV-gI8-Em2VCxCBnjDpesSFtrVM1hc_Gvmgx-nHcEdwrgNT0BMw&app=desktop

Posted by Mihálik Edvin on Saturday, June 6, 2020

 

Apropó Jobbik: ha valaki elfelejtette volna, nem kevés Jobbikból távozó politikus kötött ki a Mi Hazánkban úgy, hogy közben végighaknizta a komplett Fidesz-médiát. Csak nem azért, mert az ő pilitikai nézeteik is “megegyeztek” a Fideszével?