Akkor sem vagyok hajlandó bármilyen [email protected] magamba tolatni!

Had’ döntsem már el én azok után, hogy már eldöntöttem, hogy beoltatom magam, hogy mivel olthatnak be!

A Riposzt, Orbán lakállmédiája az ellenzéket oltásellenesnek nevezi, mert ez a Kedves Vezető kampánya most az ellenségkeresés kapcsán.

Ezt írja ez a szenny:Bár nő a vakcinákba vetett bizalom, sokan még mindig trükkökkel akarnak másik oltáshoz jutni.

Hát’ engedtessék már meg nekem, hogy védett lehessek és én döntsem el melyik vakcinával oltatom be magam!

Nekem nem kell a túlárazott semmit sem érő kínai gagyi. Ez a döntésem mindamellett, hogy rászántam az oltásra magam!

Persze…akik csak úgy betévednek :

„Összességében a többség nagyon örül, hogy végre felveheti az oltást, mégis sokan vannak azok, akik csak úgy betévednek az oltópontra, és vakcinát követelnek, méghozzá nem is akármilyet. Egyesek úgy válogatnak, mintha ez egy svédasztal lenne. Vannak, akik különböző indokokkal rukkolnak elő, hogy miért nem kaphatják meg az adott oltóanyagot, kitalálnak vagy épp letagadnak különböző krónikus betegségeket. Fontos, hogy a hozzájárulási nyilatkozatban szereplő kérdésekre mindenki őszintén válaszoljon. Az oltást követően pedig továbbra is be kell tartani a szabályokat, többen rögtön a szuri után már vennék is le a maszkot, és már a váróban elkezdenének bandázni”

Ez egy hülyeség!

Remélem odáig nem jutunk el, hogy kijön hozzám, vagy berendel a TEK és ott leszorítva belém nyomják a 15 szörös áron beszerzett kínai szart, hogy jó sokat keressenek rajtam is orbán fürkészei. Bár én még ezt is elképzelem ezekről a gyilkos, mások bőrén , mások életével játszó meggazdagodni akaró fidesz-nyaligátorok-.

OLKT