Akkora pofont adott a CEU rektorhelyettese a fideszes lakájmédiának, hogy a fal adta a másikat! (Videó)

0

Enyedi Zsolt, a CEU rektorhelyettese Orbán házitévéjének egyik lakájánál, Velkovics Vilmosnál tette rendbe a hazug kormánypropaganda által ugyan összekuszált, de mégis csak makacskodó tényeket a CEU helyzetével kapcsolatban. Szegény Vilmost úgy semmisítették meg mondatról mondatra a rektorhelyettes kristálytiszta érvei, hogy már-már mi éreztük volna magunkat zavarban, ha nem emlékeztünk volna arra az univerzális sajtótörténeti szégyenfoltra, amikor Velkovics – mint Orbán egyik legszervilisebb propagandapapagája – januárban minden idők leggusztustalanabb interjújában próbálta ország-világ előtt megszégyeníteni a Független Diákparlament gimnazista szóvivőjét.

Bár mindenhonnan próbálták eltüntetni, kitörölni, letiltani azt az ominózus interjút, amikor Kálló Dánielt próbálta kioktatni Velkovics elvtárs. A fél ország elméjébe beégett az a mérhetetlen arrogancia és agresszivitás, amivel próbálta legyalulni egy keménykedő senkiházi a nála ezerszer értelmesebb fiatalkorút. Ez az interjú lesz az egyik ikonikus mementója annak – amikor már összeomlott és semmivé lett -, hogy hogyan bánt a Fidesz-kormány a diákokokkal, hogyan állt a fiatalok problémáihoz és csakúgy egyáltalán milyen volt Orbán rendszere.

Most Velkovics ismét szerette volna megmutatni, hogy nála mélyebbre senki nem tud nyalni a kormánynál, azonban hamar vissza kellett húznia nyelvét a nála fényévnyi intellektuális távolságokban lévő Enyedi Zsolt higgadt mondatai hallatán. De nézzék csak!

 

olkt.hu