„alvó Volner-ügynökök” a Jobbikban?

Volner szerint vannak „beépített emberei” a Jobbikban, akiket át tud állítani ellenzéki győzelem esetén

Ha marad a Fidesz jövőre, Volner szerint ezek az emberek maradnak a Jobbikban „alvó Volner-ügynökökként”.”Vannak még olyan jobbikosok Jakab Péter pártjában, akik csak azért tagok, mert hozzám hűségesek” – mondta Volner János a Magyar Nemzetnek.

A Jobbikból korábban kilépő, majd a Volner Pártot megalapító politikus hozzátette, velük folyamatosan kapcsolatban van, és készen áll 2022-ben “egy-két mandátumot áthozni annak érdekében, hogy a baloldal ne kerüljön hatalomra”.

Mint fogalmazott, a kiléptetések a választás után lehetnek, miután a “beépített emberei” megkapták a mandátumukat. Ha az ellenzék nem nyer, Volner szerint ezek az emberek a Jobbikban maradnak “alvó Volner-ügynökökként”.

A Jobbik egykori alelnöke a Hír TV szerda esti adásában is beszélt erről:

“Ki lehet szedni még jobbikosokat a pártból. Tehát ha Gyurcsányék abban bíznak, hogy a Jobbikkal szövetségre lépnek, és ilyen módon szerzik meg az ország irányítását, én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra, hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége” – mondta.