Amikor a kirakós kezd összeállni!

Nem tudom Orbán hány éve szolgálja Putyint, az orosz érdekeket, de teljesen biztos vagyok benne, hogy Orbán már 2010 előtt betérdelt Putyinnak, már 2010 előtt megvolt az elkövetkezendő évek forgatókönyve.
Orbán már 2010-ben új világrendről beszélt és előre vetítette a mostani állapotokat, hogy honnét tudhatta mi fog történni?
A Kreml fura urától megkapta a forgatókönyvet!
Gondoljatok bele, Orbán 2015-ben a Hebdo elleni szélsőséges iszlám támadás után már arról beszélt, hogy muszlimok százezrei, milliói fogják elárasztani Európát és erről egyedül csak ő beszélt.
Gondoljatok bele, 2014-ben a első orosz-ukrán válság közben, Zsirinovszkij a DUMA-ban arról beszélt, hogy vissza kell adni Magyarországnak Kárpátalját.
Orbán a 2010-es választások óta mind a NATO-ban, mind az Európai Unióban, Putyin trójai falova!
Nem fogok most újságcikkeket iderakni, hogy igazam van, ti is olvastátok őket, ti is látjátok a híreket!
Az elmúlt sok év alatt, sokszor jeleztem előre dolgokat, mert én mindig egy kérdést teszek fel, kinek az érdeke?
A szír háború minden nagyhatalomnak jól jött, de az oroszoknak a legjobban. A menekült áradat Nyugat-Európa felé orosz érdek volt, mert ezzel sikeresen megkezdte az EU destabilizálását, egymás ellen fordította a szövetségeseket és hatalmas gazdasági tehertételt rakott az Unióra.
Orbán egyfolytában Putyin érdekeit képviselte, képviseli, gondoljatok bele, hogy a magyar nagykövetségek biztosították az oroszok részére, hogy hozzáférjenek a titkos NATO anyagokhoz, hogy hozzáférjenek a NATO szervereihez.
Orbán a mai napig egyetlen orosz diplomatát nem utasított ki Magyarországról!
Orbán ragaszkodik Paks2 megépítéséhez, amiben az a vicc, hogy bizonyítottan törésvonal fölé épül, nincs hatástanulmány arról, hogy milyen környezeti változásokat idéz elő egy újabb atomreaktor megépítése. Paks1 hűtése nem megoldott kánikulai időszakban. Orbán folyamatosan támogatja Putyin háborúját az orosz kölcsön visszafizetésével.
Orbán nem záratta be a 2021-ben, Budapesten megnyitott orosz tulajdonú Nemzetközi Beruházási Bankot.
Orbán az Európai Unióban sorra vétózza meg azokat a javaslatokat, törvényeket, melyek Putyin Oroszországát fenyegetnék.
Orbán nem csak Magyarországot, a magyar népet árulta el, hanem a szövetségeseit, az Európai Uniót, a NATO-t.
Putyin pincsije nem szelíd kutyus, hanem egy rothadó szájú, lelkű aljas bűnöző, akit minél előbb el kell tüntetni a politikából és felelőségre kell vonni a bűnei miatt!

Füzesy Alex