Apu nyaralni ment…

Füzesy Alex

Mától nincs apu, elment, összepakolta a motyóját és itt hagyott minket, igy mától félárván, félőrülten itt vagyunk MiMagyarok.
Mi lesz velünk most, hogy nincs apu, a nap se süt úgy, még csak kedve sincs az embernek egy jó kis faj-talánkodáshoz, mert úgy is csak félreértik. Számolom a perceket, melyek óráknak tűnnek és az órákat, melyek napokká hosszabbodnak.
Hiába olvasom el Bayer Zsolt lovag minden díjas költő, író, legújabb cikkét. csak egy percnyi megnyugvást ad.
Mi lesz velünk, ha Soros most támad MiHazánkra a titkos ügynökeivel, ki véd meg bennünket, ki lát el minket most pénteken instrukciókkal, hogy kit kell jövőhéten gyűlölni?
Mi van akkor, ha Brüsszel most szalad ide sunyin, éjszaka és belopódzik az országba, mi lesz itt akkor? Lehet, hogy valamelyik reggel arra ébredünk, hogy demokrácia van és euró a fizetőeszköz, meg normális európai bérek vannak meg szociális rendszer. Hát hol gyűlölném Gyurcsányt, ha az orvosi váróban nem kellene órákat várni?
Mivé lenne az ország, ha nem lennének hatóságiáras termékek és mindenki ki tudná fizetni a jövedelméből amire szüksége van?
Bele sem merek abba gondolni, hogy a magyar nyugdíjas ne a sirhelyére gyűjtsön, meg koporsóra, hanem a legújabb lakóautóra.
Hogy lehetne egy olyan országban élni, ahol az emberek nem gyűlölettel fordulnak egymás irányába, hanem mosollyal?
Ezek a Brüsszeliták olyan mételyt terjesztenének itt, mint a nyelvtanulás, meg emberi jogok, tragédia lenne ez Magyarországra, tragédia.
Apu elment és most nem tudom két hétig, kit gyűlöljek!