Az igazság visszaüt

Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségünk és a nyugdíj, de védelem alatt ál a hatalomnak oly kedves egykulcsos adó, amelyen gyerekszámtól függően havi 200-500 ezer forinttal jól jártak. Nemrég kiderült, hogy már 16 százalék adót se akarnak fizetni a magas jövedelmű hatalomék, már arra hajtanak, hogy csak 9 százalékos legyen az adó mértéke. Eddig 450 milliárd forint adóbevétel esett ki az egykulcsos adó miatt, amit a kis keresetűektől vontak el a világ legmagasabb áfájával, sok megszorító csomaggal és rengeteg különadóval, amit ugyan a multikra és a bankokra vetettek ki, de azok azonnal tovább testálták ránk.

Sok nyugdíjas honfitársunk állt be a rezsiharcosnak a Fideszt támogató csapatba. Most aztán a rezsicsökkenésre hivatkozva elmondja a statisztikai hivatal, hogy nincs infláció, ami azt vetíti előre, hogy nem lesz nyugdíjemelés. Bár ha a boltba, vagy a piacra mész vásárolni, nem ezt tapasztalod.  

Egy nyugdíjszakértő szerint nagyon fog hiányozni a nyugdíjalapból az a 3000 milliárd forint magán-nyugdíjpénztári pénz, amit államosított a hatalom. Mivel adóként szedik be a járulékokat, az bizony más célra is felhasználható! A nyugdíjemelés az infláció függvénye. Mivel az állam statisztikai hivatala ki fogja mutatni, hogy nincs infláció, vagy alig érzékelhető a mértéke, nem fog nyugdíjat emelni! Ezen aztán több százmilliárd forintot meg lehet évente spórolni, és oda lehet adni a már amúgy is agyondotált minisztereknek, államtitkároknak, egyéb hatalmasságoknak. Mindig azoknak, akik már amúgy is agyon vannak dotálva. Nesze nektek nyugdíjas rezsiharcosok!

Az alacsony jövedelemmel rendelkezők az áldozatai a rezsiharcnak, nyertesei természetesen a gazdagok. A kistelepülésen élők nem gázzal fűtenek, hanem fával és szénnel. Ők nem veszik észre a rezsicsökkentést. A Fidesz 2010-13 között annyiszor emelte a rezsit, hogy még mindig nem vagyunk a 2010-es szinten. Ráadásul a világpiaci ár csökkent, de ettől még jól hangzik a rezsiharc szlogen, és meg is lehetett vele szerezni megint a kétharmadot! Most azonban az ukrajnai helyzet miatt lehet, hogy komoly gond lesz a földgázzal. Óriási hiba, vagy inkább bűn volt import gázra alapozva bevezettetni a lakossággal (kedvezményes hitellel!) a földgázt.

Egyre több honfitársunk várakozik az út szélén. A devizahitelesek számára sincs megoldás.

Sok magyar fiatal hagyja el az országot a kilátástalanság miatt. Létszámukat 500 ezer főre becsülik. Ők Orbán Viktor miniszterelnök szerint kalandvágyból mennek el. Jövedelmük egy részét hazautalják az itthon tengődő hozzátartozóknak, amelyen nagyot kaszál az állam is, de az igazi óriásit a bankok. A Zuhanyhíradó szerint az új Fidesz-kormány meg is fogja őket adóztatni.

Hány bőrt lehet még lehúzni a magyar átlagpolgárról és az egyre szegényedő rétegről? És meddig szakadhat el ennyire a hatalom emberileg is, jövedelmileg is a társadalomtól? A választási eredmény azt vetíti előre, hogy SOKÁIG!

Eddig lehetett összevissza beszélni arról, milyen jó az ország helyzete, de az igazság órája az új parlament megalakulásának napján ütni fog! El kell mondani az ország VALÓS helyzetét! Ezúttal ez nem őszödi, hanem felcsúti beszéd lesz. Hogy sok öröme nem lesz benne Magyarország polgárainak, az bizony előre borítékolható! A kormányzat óriási költekező kedve és korrupciós szokásai miatt újabb megszorítások következnek. Bár ne lenne igazunk…

Hamarosan ütni fog az igazság órája