Az MSZP kirúgta Bangóné Borbély Ildikót, mától nem tagja a pártnak!

A politika élet szépen lassan, de elkezd megtisztulni.

A párt megállapította: a politikus az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt. Arra is felszólították, adja vissza a mandátumát.

(OLKT: Egyetértek! Tiszta szívvel, tiszta kézzel légy csak politikus ! (ÁLOM…))

MERT NEM AZ A BAJ, HOGY NINCS DIPLOMA, HANEM AZ, HOGY AZT HAZUDTA, HOGY VAN. (DE VÁRJUK MEG A VÉGÉT AZ ÜGYNEK! )

– Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól – jelentette be a párt a Magyar Hanghoz is eljuttatott közleményében vasárnap délelőtt.
Leszögezték: Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására. – A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Az MSZP elvárja, hogy a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből – tették hozzá.
Szombaton derült ki: bár nyilvános önéletrajza szerint Bangóné Borbély Ildikó szocialista parlamenti képviselő 2013-ban közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán, az egyetem szerint tanulmányi rendszerük archívumában semmilyen adat nem található Bangónéről.
Via:Magyar Hang