Az Oktatási Hivatal szerint baj van a pedagógusok magyarságtudatával.

Hiányos. Kevés. Deficites. Elégtelenségeket mutat. Csonka. Bevégzetlen. Diszfunkciós. Fogyatékos. Alulreprezentált. Albinó (színhiányos).
Zsebnácikat keblükre ölelő kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapatának virtuális tagjaként (Je suis…) rágugliztam, mi is valójában a magyarságtudat. Menten ki adta a “Magyarságtudat” című terjedelmes írást, minden mazochistának és horrormű-kedvelőnek csak ajánlani tudom! A szerencsétlen fejtágításra kötelezett pedagógusoknak viszont azonnal, élethosszig járó veszélyességi pótlékot és kárpótlást követelek a keletkező mentális és lelki károk ellentételezéseként!
Belinkelem az alkotást, de álljon itt külön a szerző rezüméja is:
“Összefoglalásként,
elmondhatjuk, hogy a jelenlegi társadalmi rendszer a bolygón abszolút beteg, manipulált, kurva és romlott. Ez az anyagias, materialista világ az emberiséget száguldó vonatként szállítja a pokolba. A Biblia szerint megalakul a világkormány, ennek jelei tapasztalhatók. A III. világháború a küszöbön van, kialakult újra a két erőegyensúly: Izrael irányította Amerika + EU néz farkasszemet az Orosz-Kína-Irán és a közel-kelet országai szövetségével. A III. vh. valószínűleg a NATO-BRIC tömb között fog zajlani. Ezeket a dolgokat valószínűleg nem kerülhetjük el, még ha már jó sokan fel is ébredtünk. Nekünk a legfontosabb feladatunk talán az, hogy felkészüljünk a háborúk, éhínségek, járványok és egyáltalán a paradigmaváltás, az emberi megtisztulás utáni életre. Reméljük, leszünk páran, akik megérik az újrakezdést. Lehet, hogy kőkori szinten, de az élet nem állhat meg.
Magyarország és a Kárpát-medence különleges adottságai nekünk kedveznek, de ez óriási feladattal is jár egyben. A Föld szívcsakráját védelmezve, abból erőt merítve mintát kell mutatni az eltévedt, megszürkült emberiségnek, hogy hogyan lehet a pénz uralmát legyőzni, és hogy mi is az igazi ÉLET. Az univerzum nem az anyagiak feletti hatalomról szól, ezt az emberek találták ki, de mára kiderült, hogy nem a helyes irány.
Mi is kiválasztott nép vagyunk, de nem azért mert jobbak, okosabbak vagyunk mindenkinél és mindenki felett uralkodnunk kell, ahogy a zsidók vélik magukról, hanem a mi kiválasztottságunk maga a különleges feladatunk. Érdekes elmélet, hogy a jó és a rossz örök harca mindig jelen van mindenhol, ha megnézzük, hogy jelenleg a Földön a két ősi nép él szétszórva, kb. ugyanakkora létszámmal (~15-16 millió fő): ez a magyar és a zsidó. Mindkettőt próbálták már irtani az elmúlt évezredek során, de sosem sikerült. Úgy látszik nekünk fent kellett maradjunk a fináléra. Az eljövendő – nem technikai értelemben vett – igazi csata közöttünk fog zajlani.”