Az Orbán kormány egy percig sem tudna életben maradni az EU pénze nélkül.

A német közszolgálati tévé szerint “Orbán korrupt kormánya egy percig sem tudna életben maradni az EU lóvéja nélkül”
Több mint öt percet foglalkozott Orbán Viktorral a német közszolgálati adó, a ZDF politikai kabaréműsorának péntek esti adása. A Heute show az Európai Néppárt és a Fidesz konfliktusát és annak átmeneti feloldását magyarázta meg.
Orbánt mint az európai fasiszták hete egyik szereplőjét konferálták fel, majd felidézték Juncker diktátorozását is.
Szóba kerültek, mint a konfliktus forrása, a Soros-Juncker plakátok, amik a műsor szerint színtisztán antiszemiták. Plusz szemtelen hazugságok az Európai Unióról.

“Egyébként Orbán korrupt kormánya egy percig sem tudna életben maradni az EU lóvéja nélkül. Ezért cserébe mondjuk néhány menekültet átvállalhatna,”
egészített ki Oliver Welke.

Majd idézték Orbánt, hogy „szuverének akarunk maradni”, mire Weike visszaüzent:
“akkor maradjatok magatok, jó lenne ha megtanulnátok, hogy lehetne külföldi pénz nélkül kijönni.”
Végül a műsorvezető pontot tett a Néppárt és a Fidesz közti ügyre: felkeresett egy bölcset, aki elárulja, hogy három érv van, hogy miért nem zárták ki a magyar kormánypártot. Ez a három pedig: Audi, BMW, Mercedes.

Mindhárom német autógyárnak van magyarországi üzeme, ahol élvezik Európa legalacsonyabb társasági adóját, és az alacsony béreket. És hogy a kormány még a túlóratörvényt is bevezette.
“Így működik a populizmus: a hülyék kimennek az utcára, hogy nem akarunk gazdasági bevándorlókat, erre mondja a kormány, hogy jó ötlet, akkor ti fogtok 400 órával többet dolgozni,”
hangzott el. A blokk azzal zárulr, hogy semmi másért, csak ezért a fenti három okért nyalta körbe Orbánt a CSU.

Forrás 444.hu https://444.hu/