AZ ORBÁN-ORSÓS CSALÁD IS MIGRÁNCS☺️ Ezért is fura a “tiszta fajú” beszéde.

Az alábbi szöveget hozzászólásként egyik olvasó küldte a “Szent István, Soros György és a Pocakos Szarka” poszthoz. Hogy a hozzászólót védjük a megtorlástól, a szerző nevét fiktívre cseréltük. A teljes igazságtartalmát nem tudjuk ellenőrizni, maga a hozzászóló sem, ugyanis van olyan részlet, amelyről ő is csak hallott. Néhány életrajzi epizódról azonban tudjuk, hogy tény. A narratívában számos olyan mozzanat van, amely az Orbán család múltjából ered, és olyanoktól származik, akik már korábban is kapcsolatban álltak vagy az ifjú Orbán (akkor még Orsós néven futott) Viktorral vagy az apjával, azok karrierjének különböző pontjain és állomásain: Marosvásárhelyen, Líbiában vagy épp a bakócai gyermekotthonban. A Ceausescu család sorsa bizarr keretet ad az Orsós család történetének, amennyiben az ő felemelkedésük is Romániában, Ceasescu idején kezdődött és nincs kizárva, hogy Ceausescu módra érnek egyszer véget… – A Szerkesztőség

“Az öreg Győző, azaz Orbán Viktor apja, Orsós Győző Mihály dolgozott az olajmaffiában. A Securitate tagja volt a Koszi Klánnal együtt. Ott a marosvásárhelyi kőbánya alatti putriban laktak. Az öreg Orsós nyilván olyan jól teljesített akkoriban Ceausescu idején (az apa 1940-ben született), hogy hálából KÁDÁR idején kiemelt vörös MSZMP tagkönyvet kapott, ami átlagos párttag-teljesítményre nem járt. Az is nyilvánvaló, hogy a SECUN-n keresztül szálak fűzhették Ceausescuhoz is. A Gánti Kőbánya is ezért lett a tulajdona, a régi marosvásárhelyi kőfejtő emlékére adományozta neki a fiacskája. Orbán apja 2 évet Líbiában töltött, de oda biztos nem a Külkereskedelmi Minisztériumon vagy egyéb komoly helyeken keresztül jutott ki, mert én ott dolgoztam, oda ilyen alakot nem küldtek volna ki. Erről az időszakról más ismerőseim is tudnak, például egy magyar fogorvos, aki szintén akkor élt Líbiában. Akkoriban Líbiában elkerített, elkülönített diplomata negyed volt, tulajdonképpen a védelmünket szolgálta. Hogy hol volt és mit csinált az akkor is még tanulatlan Orsós Győző, azt csak az a cég tudja, aki annak idején kiküldte. (BM vagy az Információs Hivatal?Orbán nagyon nem akarja a titkosszolgálati múlt feltárását, és aligha csak lebukott apósa, Lévai István miatt. Saját apja is súlyosan érintett lehet, sőt, valószínűleg ő maga is, ahogy az egykori barát és katonatárs, Simicska Lajos célzott rá. – A Szerkesztőség)

Orsós Győző nyilván nem “olajmérnöki” tudással rendelkezett, vagyis nem szakmai alapon küldték ki, más “érdemei” lehettek. Egyébként pedig az a hír járja, hogy az üzemmérnöki diplomája sincs meg, csak a technikusi. (Ez tény, a Mezőtúri Főiskolán, ahová beiratkozott, nem diplomázott le, ám “kegyeletből”, seggnyalásból vagy Orbán iránti félelemből évtizedekkel később aranydiplomát kapott. Az is tény, hogy főiskolás korában még Orsósnak hívták. – A Szerkesztőség)

Azt, hogy az öreg Orsós Marosvásárhelyen nőtt fel, az ottani egykori kőbánya alatt putriban (maga Orbán is elismeri, hogy 16 éves koráig putriban élt, ahol WC sem volt….), a régi Igazságügyi Minisztérium emberi meg is örökítették fotóval. Azt, hogy az Orsós papa az olajmaffiában volt, egy olyan volt külügyi szolgálatot akkoriban Romániában teljesített férfi volt felesége mesélte, akit a saját férje is ki akart csinálni, pedig elvégezte a bukaresti egyetem közgazdasági szakát és három nyelven beszélt. Valószínűleg többeknek is elmondhatta tudását és tapasztalatait Orsósékról, mert az Orbánná átvedlett család később betartott neki: nyugdíjazásakor a Külügyminisztérium nem volt hajlandó igazolni a külszolgálati éveit.

Van az állítólag szegény, adóbevallása szerint mindössze 700 ezer forint megtakarítással rendelkező miniszterelnöknek Erdélyben fatelepe, kastélyai is, orosz és azeri számlákon bújtatott pénze. Az a szomorú, hogy Soros György is támogatta ennek a bunkónak a hatalomra jutását. Van egy felvétel a YouTube-n, amelyen Orbán Viktor mesél ifjúkoráról és erőszakos, brutális apjáról, a verésekről és rúgásokról, amiket apjától elszenvedett (deformált orrán ez a mai napig látszik is). Színészi tehetségét is apjától örökölte, hiszen nemcsak a Szegény Dzsoni és Árnika c. filmben volt Orbán apja (Orsós Győző Mihály) statiszta, hanem a MOZIÜZEMI Vállalatnál – amelyet katonatiszt vezett annak idején – is, ahol a statisztálás mellett gyilkolással volt megbízva.

Senki ne dőljön be, ez a drága jó miniszterelnök nemcsak bűnöző “jelennel”, hanem múlttal is rendelkezik. Nemcsak apja révén, hanem saját jogán is. Kiskorában Bakócán is nevelkedett, az ottani gyermekotthonban (Majláth Kastély), ahol érdekes módon volt egy olyan fiú a kis Orbán mellett, akit azóta is üldöznek és akinek Szily Katalin volt a gyámja. Nos az az akkori véres szájú MSZMP kiképzőhelye volt gyerekeknek, akikből vagy politikust vagy gyilkost képeztek. A másik fiatalemberből, aki Orbánnal együtt volt ott és akit ezért már többször ki akartak nyírni, ez nem mondható el. Ha minden igaz és nem hazudik a fiatalember, akkor ma már az ő feljelentése is Hágában van a Nemzetközi Büntető Bíróságon. Azért is fontos, mert ezt a bandát, mint az elmúlt 28 év népirtóit Kásler Árpád is feljelentette a Hágai Nemzetközi Büntető Bíróságon népirtás és emberiesség elleni váddal. Megnéztem angolul (a deviza alapú csalás miatt érdekelt, de a szinte nem létező munkanélküli segély stb.stb. miatt is) a népirtás fogalmát és a “crime against humanity” bűncselekményét Orbánék valóban kimerítették. Kásler Árpád a Strassbourgi Emberjogi Bírósághoz is fordult, márciusban úgy nyilatkozott, hogy hamarosan megszületik az ítélet. Szerintem utána jön majd HÁGA.

A fenti komment filozófiai továbbgondolása:

Ha Hágában nem lesz kielégítő ítélet, legalább olyan, mint Milosevics vagy Karadzsics ellen, akkor lehet, hogy jön a népítélet: az apa karrierjét Nicolae Ceausescu indította be, fia pedig az alkatilag nagyon hasonló román diktátor sorsára juthat – feleségestül.

Forrás: AnonimÍme

A tények: Orbán Viktor vagy Orsós Viktor?

Az Orbán Viktorral kapcsolatos cikkeim alatti kommentárok között szinte kivétel nélkül minden alkalommal akad olyan, ahol “Orsós” Viktornak hívják a miniszterelnököt. Emlékszem, hogy ez a legenda nagyon régre nyúlik vissza, ezért utánajártam, hogy honnan ered, és hogy valóban igaz-e.

Évekkel ezelõtt az ujasz.hu (mára már nem létezõ weboldal) utánajárt, s megtalálta Orbán nagyapjának szomszédját, aki gyerekkorában is ismerte már a mai miniszterelnököt és a nagyszüleit. Õ, T. már két faluval odébb lakik, de emlékszik mindenre, mintha ma lett volna. -Az biztos, mondta az ujasz.hu-nak, hogy az a pletyka nem igaz. “Nem cigányok és tudtommal a felmenõi között sincs cigányember. Én az öregapjuk mellett laktam, amellett, aki az állatorvos mellett dolgozott.”

Annyi bizonyos, hogy Orbán Viktor valójában nem Orbán Viktor, hanem Orbán Viktor Mihály. A Saudi Gazette lapból derült ki, hogy így hívják a miniszterelnököt, amire a 24.hu figyelt fel. Elküldték hát kérdésüket Havasi Bertalannak, aki megerõsítette, hogy “a miniszterelnök a nagyapja után kapta a második keresztnevét, amit nem használ.”
Orsós vagy Orbán?
Egy furcsa blogon, a stefania.blog.hu-n találtunk rá az alábbi szövegrészletre:
“Kövérékkel ellentétben – nem volt munkásmozgalmi kapcsolata (Kövér nagyapja az 1930-as évektõl a szociáldemokrata párt tagja volt). Orbán Viktor apai nagyapja ekkor magyarosította nevét Orsós-Oppenheimrõl Orbánra. A kis Viktor õszinte és mély vonzalom fûzte a nagyapjához. Több interjúban is eldicsekedett vele, hogy a papa megjárta a Don-kanyar dermesztõ poklát, s olyannyira vitézül harcolt, hogy komolyabb sebesülés és fogságba esés nélkül tért haza a frontról. A tény ezzel szemben az, hogy a nagypapa nagyon gyáva ember volt, mindentõl és mindenkitõl rettegett, egy alapelve volt csupán: életben maradni, bármi áron.”
Mivel azonban sem Orbán Viktor életrajzában, sem másutt nem található arra utaló jel, hogy a kormányfõ nagyapja nevet változtatott volna, úgy tûnik, hogy ez nem több, mint egy utcai legenda. Fõleg azért is valószínû ez a verzió, mert számos fórumon találhatunk különféle történeteket arról, hogy nem is Orsósnak hívták, hanem Orgovánnak. Erre azonban még csak a Stefánia blogon sem találunk feljegyzést.
Ha mindenképp szeretnénk hinni a pletykáknak, akkor is nehéz dolgunk lenne, ugyanis az Orsós, az Orsós-Oppenheim és az Orgován közül kellene választanunk magunknak. Minden bizonnyal az Orsós név azért lett elterjedtebb, mert sokak próbálják ezzel alátámasztani a vélelmet, miszerint Orbán Viktor cigány származású, és mindezt letagadta a névváltoztatással. Az viszont még ezekben a körökben sem egyértelmû, hogy ha névváltoztatás történt, akkor azt a kormányfõ tette-e meg, vagy a nagyapa, és ha bármelyikük esetében ez igaz lenne, akkor mirõl, mire.
Lehet, hogy ez sokaknak csalódás, de Orbán Viktor Mihály minden bizonnyal Orbán Viktor Mihálynak született, és felmenõi is ezzel a vezetéknévvel élték túl a zivataros századokat, amikor még nem a kis Viktorka sanyarította a népet…

http://thepost.hu/reszletek.php?id=13115