Az ördög ügyvédje ismét lerántotta a leplet : Putyin megzsarolta Orbánt!

Az ördög ügyvédjének bejegyzése változtatás nélkül.

 

Az orosz titkosszolgálat Putyin parancsára megzsarolta Orbán Viktort!

 

Három dologgal tartják sakkban a felcsúti zsebdiktátort:

– 1, Az orosz elhárításnál van Orbán eredeti, III/III-as beszervezési kartonja és egyéb iratai, jelentései, amelyeket besúgóként aláírt.

– 2, Egy sor korrupciós ügyet hoznak nyilvánosságra, ha Orbán nem engedelmeskedik. (A Hernádi-ügy volt az utolsó figyelmeztetés.)

– 3, Feltárják azokat a politikai gyilkosságokat is, amelyek tényleges elkövetői orosz és csecsen bérgyilkosok voltak, aki az Orbán-Pintér duó megbízásából hajtottak végre több leszámolást is Magyarországon.

 

Fentiek miatt Orbán kénytelen folytatni a Paks II. beruházást az oroszok által diktált hátrányos feltételekkel, amelyek miatt elkerülhetetlen lesz a magyar államcsőd. Ezeket a magas kamatozású hiteleket ugyanis az Uniós forrásokból akarta finanszírozni a fideszes maffia, de a brüsszeli pénzcsapok is el lettek zárva a jogsértéseik miatt. Ráadásul a kommunista Kíntól is több ezer milliárd forintnyi hitelt vettek fel Orbánék az államháztartás hiányának a pótlására, a letelepedési kötvények utáni uzsora kamatok kifizetésére, illetve a választások előtti osztogatások fedezésére. Mindezen körülmények hatására a forint hamarosan bedől és államcsőd lesz, még ha azt az orbáni diktatúra tagadja is. Ráadásul pedig Paks II. elavult, veszélyes technológiával készül majd, amely Csernobil esetében is súlyos katasztrófát okozott. Orbánék ámokfutása tehát törvényszerűen a szakadékba fog vezetni sajnos!

 

Üdv: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, alias az ördög ügyvédje