Az ördög ügyvédje nagyot robbantott Orbán és Putyin közti aljas háttéralkujáról!

Íme a részletek változtatás nélkül.

 

Orbánék aljas és veszélyes árulásra készülnek!

 

Európa sajnos egy újabb háborús konfliktus felé sodródik az orosz-ukrán helyzet miatt. Putyin már 200 ezer katonát vont össze az ukrán határon és hamarosan katonai inváziót kezdeményez Ukrajna ellen.

Az orosz birodalmi törekvések törvényszerűen háborúhoz fognak vezetni. Ebben a háborúban a NATO és az EU Ukrajnát fogja támogatni…. egy kivétellel. Orbán Viktor ugyanis egy aljas, elvtelen háttéralkut kötött Putyinnal, amelynek értelmében Magyarország minden lehetséges eszközzel az orosz agresszort fogja támogatni.

Egyrészt minden döntést meg akarnak majd vétózni, amely Ukrajnát támogatná, másrészt NATO tagként minden információt megadnak az orosz katonai hírszerzésnek és szükség esetén lehetővé teszik, hogy az orosz hadsereg Magyarország felől is támadja majd Ukrajnát.

Putyin ennek fejében Kárpátalja egyes területeit ajánlotta fel Orbánnak, minimálisan úgy, hogy erős magyar autonómiát akar létrehozni Beregszász központtal, a katinai invázióval létrehozandó orosz-barát ukrán bábkormány segítségével, de felmerült egyes ukrán területek Magyarországhoz csatolása is.

Február elején egy titkos tárgyaláson erről fog egyeztetni az orosz és a magyar diktátor Moszkvában.

Washington eközben már elkezdte hazarendelni diplomatáit Ukrajnából és jelentős katonai segítséget nyújt az ukrán haderőnek, ahogyan több NATO tagállam is ezt teszi. Ennek keretében például a NATO szövetségesek hadihajókat küldenek a térségbe, illetve komoly fegyver szállítmányokkal is segítik Ukrajnát, függetlenségnek és területi integritásának a megőrzésében.

Az orbáni diktatúra viszont ismét a rossz oldalra áll ebben a konfliktusban is és Teleki híres szavai ismét érvényesek lesznek…. Orbánék aljas hullarablók, hitvány árulók és sajnos ismét bebizonyítják, hogy a magyar a legpocsékabb nemzet Európában!

Amennyiben tehát a magyar társadalom nem dönti meg Orbánék gyalázatos diktatúráját, Magyarország akár háborúba is sodródhat a felcsúti zsarnok felelőtlen és aljas ámokfutása miatt!

Április 3-án a magyar demokraták arról is szavazhatnak majd, hogy békében és biztonságban akarnak-e élni egy európai demokráciában vagy követik a szakadékba a fideszes gazembereket!

 

Üdvözlettel: dr. Dániel Péter, alias az ördög ügyvédje