Az ország valós helyzetéről

0

Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció!

Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 forint, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd forint volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték!

Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint.

Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos kiadásnak, ettől azonban a tények nem változnak.

A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt!

Itt van pl. az, hogy a fidesz szavazók nagy része is elismeri, hogy Orbánék lopnak. Őszintén, tisztelt fideszesek, igaz, így van? Valahol zavarja őket is Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Orbán papa, Tiborc vő, Matolcsy és unokatestvérei mesebeli gyarapodása. Azt is tudják lelkük mélyén, hogy ezek az emberek csak strómanok, valójában Orbán pénzét kezelik. Tehát TUDJÁK, hogy Orbán lop. És MÉGIS Orbánt támogatják. Ez bizony ellentmondás. TUDJÁK, hogy Orbán ezerszer, tízezerszer annyit lop, mint a töketlen szocik. A szocikat mégis elzavarták e miatt, Orbánt meg támogatják.

Továbbra is épülnek a stadionok! Tudjuk, hogy a lopás miatt!
De kiknek is?
Ma már a langyos a minden rendszer seggét fényesre nyaló  OTP  Csányi által támogatott NB. I nevű szart alig látogatják!
A média hamis adatokat közöl a nézettségről! Az egyik helyen 3400 nézőt aposztrofáltak az egyik meccsen, holott 640 szurkolónak nevezett idióta lézengett egy 24 ezres stadionban! A TV közvetítéseket is nagyon kevesen nézik. Sokkal inkább nézi egy öntudatos focit szerető magyar a külföldi csapatok színvonalas mérkőzéseit.